Έκδοση Black & Red Edition για το Ford Focus

25
Focus Black Edition

Μια νέα έκδοση προστίθεται στη γκάμα του Ford Focus. Πρόκειται για την έκδοση Ford Focus Black & Red Edition, μια νέα «διπλή» επιλογή, κάτι που το εργοστάσιο είχε κάνει και στο παρελθόν με το Fiesta.

Προσφέρεται με δυο διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, είτε σαν Race Red, είτε σαν Panther Black. Αναλόγως επιλογής η οροφή είναι βαμμένη είτε κόκκινη, είτε μαύρη, όπως ακριβώς ο βελτιωμένος αεροδυναμικός διαχύτης, το περίγραμμα της εμπρός γρίλιας, η αεροτομή, το μεγαλύτερο splitter μπροστά αλλά και οι καθρέφτες. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Ford Focus Red Edition

Η διχρωμία σε μαύρο και κόκκινο συνεχίζεται και στο εσωτερικό του μοντέλου όπου εκεί κυριαρχούν τα σπορ καθίσματα, τα ατσάλινα πατήδια και η διχρωμία μαύρου κόκκινου που δίνει χρώμα στις ραφές στον επιλογέα του κιβωτίου, στο χειρόφρενο, στο τιμόνι και σε επιμέρους λεπτομέρειες της σχεδίασης. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι δύο εκδόσεις διαθέτουν μια αναβαθμισμένη ανάρτηση με σκληρότερα ελατήρια, νέα αμορτισέρ και βελτιωμένες αντιστρεπτικές δοκούς.

Focus Red and Black Edition

Τα πιο «επιθετικά» στην εμφάνιση και όχι μόνο Ford Focus Black & Red Edition είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά με ένα ευρύ φάσμα εκδόσεων κινητήρα από την ήδη υπάρχουσα γκάμα του Focus. Αυτή ξεκινά από τον EcoBoost του 1,0 λίτρου με 125 ίππους και φτάνει έως τον 1,5 λίτρων με δυο διαφορετικές εκδόσεις 150 και 182 ίππων. Όσον αφορά τους πετρελαιοκινητήρες ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει να επιλέξει μεταξύ του TDCi 1,5 120 ίππων και του δίλιτρου TDCi των 150 ίππων.