Αναγκαία διευκρίνηση

24

Δυστυχώς αρκετοί είναι αυτοί που φαίνεται έχουν ενοχληθεί από την παρουσία της ιστοσελίδας μας  στο χώρο αυτό. Από την πρώτη μέρα της εμφάνισης μας δείξαμε δείγματα γραφής και αυτό το λένε οι αριθμοί των ατόμων  που έχουν αγκαλιάσει τη ιστοσελίδα μας.

Φαίνεται όμως κάποιους τους ενοχλεί και προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να μας κτυπήσουν. Δυο φορές στο παρελθών προσπάθησαν να μας ρίξουν την όλη ιστοσελίδα και δεν το έχουν καταφέρει.

Τώρα βρήκαν άλλο τρόπο δημοσιεύματα μας και μάλιστα ενυπόγραφα τα κοινοποιούν και προχωρούν και σε αρνητικά και χυδαία σχόλια τα οποία δεν ασπαζόμαστε.

Ενα από αυτά αφορά συγκεκριμένη εταιρεία και την αγωνιστική ομάδα της ENEOS Psaltis Rally Team.

Θέλουμε πρώτιστα να απολογηθούμε στους ανθρώπους της  ENEOS Psaltis Rally Team και της Psaltis Auto Parts αλλά και προς όλους τους επισκέπτες τις ιστοσελίδας για την όλη αναστάτωση που έχει προκληθεί.

Καθώς προσπαθούμε να βρούμε αυτά τα άτομα που «κλέβου» άρθρα μας για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα ένα θέλουμε να σας αναφέρουμε.

Θέλουμε να προστατεύσουμε την εγκυρότητα και το ήθος αυτής της ιστοσελίδας και θα κινηθούμε νομικά σε όλους αυτούς που προσπαθούν με πλάγια μέσα και ύβρης να μας πλήξουν.

Χρυσόστομος Κυλίλης για την Newsautosport.com