Δυναμική η παρουσία της LIQUI MOLY με έξι πληρώματα…

75

Η LIQUI MOLY η Γερμανική μάρκα εξελίχθηκε από ένας μικρός παραγωγός προσθέτων σε μια εταιρεία – μάρκα λιπαντικών γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η LIQUI MOLY έχει δεκαετίες εμπειρίας στα λιπαντικά και πρόσθετα κινητήρων και συνεχή αυξητική πορεία τα τελευταία συναπτά έτη. Προσφέρει εγγυημένη ποιότητα κατασκευής – MADE IN GERMANΥ

Στην Κύπρο η LIQUI MOLY δραστηριοποιείτε τα τελευταία 10 χρόνια με επίσημο αντιπρόσωπο την εταιρεία Xριστάκης Αβραάμ “Ο ΑΕΤΟΣ” ΛΤΔ, ένα παλαίμαχο οδηγό αγώνων αυτοκινήτου με πολλές περγαμηνές.

Φέτος η LIQUI MOLY κάνει ακόμη πιο έντονη την παρουσία της στο CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2015 καθώς πέραν του ότι είναι ένας από του χορηγούς της CNP Asfalistikis Super Special Stage είναι και χορηγός σε έξι πληρώματα που θα λάβουν μέρος.

Liqui Moly_145019Την ομάδα της LIQUI MOLY θα αποτελούν οι Dimitry Morozov  “Dimi” με συνοδηγό τον “Zoli” που θα τρέξουν με ένα Suzuki Swift Sport κλάσης RC4 που τρέχουν ως  ERC3 Seeding. Με πανομοιότυπο αυτοκίνητο τρέχουν και οι Nick Kyriakoy / Andy Oakley μια συμμετοχή της P. Limniotis & Sons ltd.

Στην λίστα των πληρωμάτων που λαμβάνουν μέρος στο ERC με τα χρώματα της  LIQUI MOLY και ο Χρυσόστομος Παντελή με συνοδηγό τον Άριστο Νικολάου με το Subaru Impreza STi.

H LIQUI MOLY ένταξε στους οδηγούς που χορηγά και δυο τουρκοκυπριακά πληρώματα που τρέχουν με Κυπριακή αγωνιστική άδεια τον Mehmet Kamiloglou που θα έχει για συνοδηγό του τον Murat Asik σε ένα Mitsubishi Lancer EVO IX που και αυτού το όνομα του είναι στη λίστα των πληρωμάτων του ERC.

Liqui Moly_144917Πρόσθετα χορηγεί την συμμετοχή του τουρκοκύπριου Sadik Bilgimer που τρέχει με το συμπατριώτη του Ahmet Buzlukcuoglu και αυτοί με κυπριακή αγωνιστική άδεια με ένα Mitsubishi Lancer Evo IV το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα των οδηγών για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Τέλος με τα χρώματα της LIQUI MOLY και ο εκ Πάφου οδηγός Ιάκωβος Πενταράς που τρέχει με συνοδηγό τον Ευάγγελο Ξενοφώντος αποκλειστηκά για την Super Special Stage που θα αποτελεί την Ε.Δ. 8 του αγώνα και θα διεξαχθεί στην καρδιά της Λευκωσία και θα διέλθει και από την κατεχόμενη Λευκωσία και θα ξεκινήσει στις 17:15 το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.