Επανέρχεται συνοδηγός του Eric Camilli ο Benjamin Veillas

31

O Eric Camilli σταματά τη συνεργασία του με το συνοδηγό του Nicolas Klimger και από τον επόμενο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι στο Μεξικό θα επανέλθει με τον πρώην συνοδηγό του Benjamin Veillas.

O Benjamin Veillas συνεργαζόταν την περασμένη χρονιά με το 28 χρόνο Γάλλο οδηγό αλλά όταν ο Eric Camilli εντάχθηκε φέτος στην M – Sport World Rally Team  επιβεβαιώθηκε ότι ο έμπειρος Klinger θα ήταν συνοδηγός του στο Ford Fiesta RS της βρετανικής ομάδας του.

Το ζευγάρι είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη φετινή χρονιά, στον εναρκτήριο αγώνα στο Μόντε Κάρλο αποχώρησαν από τον αγώνα μετά από πρόσκρουση σε δέντρο. Στη συνέχεια  στο Ράλι Σουηδίας μετά από τροχαίο ατύχημα τέθηκαν και πάλι εκτός μάχης. Μετά τα δυό ατυχή αποτελέσματα ο Veillas θα επιστρέψει στο κάθισμα του συνοδηγού από το Rally Guanajuato στο Mexico που θα γίνει αυτή τη βδομάδα 3 – 6 Μαρτίου.

8083_EricCamilli-Monte-Carlo-2016_002_896x504Ωστόσο, ο Γάλλος οδηγός Camilli αρνήθηκε με δηλώσεις του στο wrc.com, ότι πίσω από τη διακοπή της συνεργασίας τους ήταν τα ατυχήματα που είχα.

” Ο Nicolas και εγώ εργαζόμαστε πολύ, πολύ καλά στο αυτοκίνητο, αλλά δεν ήμασταν στην ίδια γραμμή για το μέλλον. Δεν είχα την ίδια συνοχή όπως με τον Benjamin, έτσι προτιμούμε μαζί να σταματήσουμε τη συνεργασία μας τώρα” δήλωσε ο Camilli.

“Εμείς δεν λειτουργήσαμε με τον ίδιο τρόπο και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να πετύχει. Στο αυτοκίνητο δούλεψε πολύ καλά, δεν υπήρχαν προβλήματα. Μαζί πήγαμε  δύο φορές σε δύο αγώνες, αλλά αυτό δεν ήταν το θέμα. Είναι περισσότερο για λόγους ανθρώπινου χαρακτήρα», πρόσθεσε.

Ο Veillas, ο οποίος δοκιμάστηκε με τον Camilli στην Ισπανία την περασμένη Πέμπτη, συνοδήγησε για τον Julien Maurin στο WRC 2 στο Rallye Monte-Carlo. Ο Klinger στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Maurin για τρεις αγώνες πρίν ενώνει με τον Camilli στην αρχή της σεζόν.