Νέο Hyundai Tucson: Best Compact SUV

38
Left to Right: Jamie Page Deaton, managing editor of the U.S. News Best Car rankings, presents Brandon Ramirez, senior group manager, product planning, Hyundai Motor America, the trophy for the 2016 Hyundai Tucson as the Best Compact SUV for the Money by U.S. News & World Report at the 2016 Chicago Auto Show.

Ακόμα μια τιμητική διάκριση για το νέο Hyundai Tucson, από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Το U.S. News & World Report ανακήρυξε το νέο μοντέλο ως το καλύτερο της κατηγορίας του σε αναλογία με το κόστος του. Σ’ αυτή την ανταγωνιστική κατηγορία, το Tucson ξεχώρισε για την εξαιρετική του ποιότητα.

“Η τιμητική αυτή διάκριση από το U.S. News & World Report επιβεβαιώνει την ποιότητα, άνεση και ασφάλεια στην πολύ καλή τιμή στην οποία η Hyundai προσφέρει το νέο μας μοντέλο”, δήλωσε ο Brandon Ramirez, Senior Group Manager / Product Planning της Hyundai Motor America. “Η Hyundai θα εξακολουθεί να κατασκευάζει αυτοκίνητα προχωρημένης τεχνολογίας και με εξοπλισμό ασφαλείας, για την καλύτερη δυνατή οδική εμπειρία”.

Στην όλη διαδικασία, τα αυτοκίνητα κρίνονται σε 23 κατηγορίες. Το μοντέλο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία ανακηρύσσεται Best Car for the Money. Η ποιότητα κρίνεται στον τομέα της ασφάλειας, της αξιοπιστίας και σύμφωνα με τη γνώμη ειδικών για τα αυτοκίνητα. Η αξία υπολογίζεται στο σύνολο κόστους σε πέντε χρόνια ιδιοκτησίας και με βάση τον μέσο όρο της τιμής αγοράς του αυτοκινήτου.

“Οι αγοραστές γνωρίζουν ότι η Hyundai Motor είναι μάρκα με αξία”, δήλωσε ο Jamie Page Deato, Διευθύνων Εκδότης του καταλόγου αξιολόγησης U.S. News Best Car. “Η επικράτηση του νέου Tucson στην κατηγορία Best Compact SUV for the Money, δείχνει ότι προσφέρει όχι μόνο μεγάλη αξία στα χρήματα που πληρώθηκαν αλλά και ικανοποίηση στην εμπειρία των ιδιοκτητών του”.

Το νέο Tucson προσφέρεται σε 1.6GDi & 1.6T-GDI κινητήρες βενζίνης καθώς και 2.0CRDi diesel με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων,  ενώ σύντομα αναμένεται στην Κύπρο ο νέος κινητήρας 1.7CRDi diesel απόδοσης 141 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων που διακρίνεται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και ρύπους.