Παρουσίαση της Αγωνιστικής Ομάδας ENEOS- PSALTIS Rally Team

54

 

Η εταιρεία Psaltis Auto Parts παρουσίασε στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου την ομάδα ENEOS- PSALTIS Rally Team. Η εταιρεία Psaltis Auto Parts είναι μια από τις μεγαλύτερους εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο η οποία εισάγει μεταξύ άλλων και τα κορυφαία λιπαντικά Ιαπωνίας ENEOS.

image-71ba506af92f8daa4564fc7ab3d9991a21c86664e66959f37784b1f7cca9826d-V

Η εταιρεία στηρίζει εδώ και χρόνια τους αγώνες ράλι στην Κύπρο και για φέτος πέραν της συγκεκριμένης ομάδας θα στηρίξει πληθώρα οδηγών σε όλους τους τομείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ομάδα ENEOS- Psaltis Rally Team αποτελείται από δύο καταξιωμένους οδηγούς των αγώνων ράλι του τόπου μας. Πρόκειται για τους πρωταθλητές Σταύρο Αντωνίου και Πανίκο Πολυκάρπου. Οι δύο οδηγοί θα έχουν την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας της  Αντώνης & Σταύρος που θα έχει την ευθύνη τις προετοιμασίας των EVO 9 . Όλες οι προετοιμασίες έχον αποπερατωθεί και οι οδηγοί είναι πανέτοιμοι για μια καλή παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα Ράλλη. Συνοδηγός του Πανίκου Πολυκάρπου θα είναι ο αυστριακός Gerald Winter και του Σταύρου Αντωνίου ο έμπειρος Δημήτρης Πιερή.

Motorsportblack

Οι δύο καταξιωμένοι οδηγοί καθώς και οι χορηγοί, εκτός αγώνων, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Οδική Ασφάλεια, ένα θέμα που απασχολεί ολόκληρη την Ευρώπη και ιδιαίτερα την Κύπρο.  Η εταιρεία Psaltis Auto Parts ανακοινώνει επίσης ότι θα είναι αρωγός στις εκδηλώσεις για την Οδική Ασφάλεια που θα γίνουν με την συμβολή του Πρεσβευτή της FIA για Οδική Ασφάλεια Πανίκου Πολυκάρπου, της Αστυνομίας Κύπρου, πριν από κάθε αγώνα, σε μια προσπάθεια για καλύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας.

20160213_131839

Η ομάδα:

Ο Σταύρος Αντωνίου έχει να επιδείξει πληθώρα επιτυχιών και μακροχρόνια εμπλοκή στο χώρο των αγώνων στον τόπο μας.

AntoniouΑποκορύφωμα ο τίτλος του πρωταθλητή το 2014 ενώ τις χρονιές 2012 και 2013 πήρε τη θέση του δευτεραθλητή. Τόσο οι οδηγικές του ικανότητες όσο και η εμπειρία του στην προετοιμασία του αυτοκινήτου αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα.

20160213_131839

Ο νεαρός Πανίκος Πολυκάρπου, πέραν των αγωνιστικών του επιτυχιών, εκπροσωπεί επάξια τον τόπο μας στο Διεθνή χώρο και συγκεκριμένα στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. Κατέχοντας τον τίτλο του «Πρεσβευτή της Οδικής Ασφάλειας της FIA» για το 2015, συμβάλλει με το δικό του τρόπο στην πρόληψη των οδικών δυστυχημάτων μέσα από την εμπειρία του στην Ακαδημία της FIA. Ο Πανίκος διαθέτει στο παλμαρέ του σωρεία επιτυχιών τόσο στους αγώνες ράλι όσο και στην ταχύτητα με αποκορύφωμα τον τίτλο που κέρδισε το 2011. Σημαντικές είναι σίγουρα και οι εμπειρίες που απεκόμισε από τη συμμετοχή του σε επιλεγμένους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την ομάδα της Citroen.

 

PolykarpouΚαι οι δύο οδηγοί δηλώνουν ευχαριστημένοι με την εξέλιξη αυτή και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για τη διάκριση μέσα στο 20126. «Ευχαριστούμε την εταιρεία Ψάλτης για την υποστήριξη που μας παρέχει στο φετινό πρωτάθλημα», δήλωσε ο Σταύρος Αντωνίου και συνέχισε, «Πιστεύουμε ότι κινήσεις σαν και αυτή, συμβάλλουν τα μέγιστα στην προώθηση του αθλήματος του αυτοκινήτου στον τόπο μας».

«Πρόκειται για μια πολύπλευρη συνεργασία που δεν περιορίζεται μόνο στο χώρο των αγώνων αφού η εταιρεία θα είναι αρωγός στις εκδηλώσεις για την Οδική Ασφάλεια. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον τόπο μας, κάτι που θα το στηρίξουμε και θα το υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο» Δήλωσε με τη σειρά του ο Πανίκος Πολυκάρπου.

20160213_131827