Πρώτες φωτογραφίες από την RB12

29

Ξεκίνησαν σήμερα οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης.  Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε μια κινητικότητα από τις ομάδες που θα λάβουν μέρος να σπεύδουν να αποκαλύψουν τα μονοθέσια με τα οποία θα λάβουν μέρος.

 

Άλλες ομάδες φρόντισαν να παραμείνουν την τελευταία στιγμή για να παρουσιάσουν τα νέα του «όπλα»  για το 2016. Ανάμεσά τους και η Red Bull, που λίγο πριν ανάψουν τα πράσινα φώτα στην πίστα της Βαρκελώνης, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της RB12.

red-bull-rb12-02Το νέο μονοθέσιο της ομάδας διαθέτει ακόμη πιο ακραίο σχεδιασμό στο μπροστινό ρύγχος του και εντελώς νέα σε σχεδίαση πίσω ανάρτηση. Την κίνηση της RB12 αναλαμβάνει και πάλι ο κινητήρας της Renault, μετονομασμένος σε “Tag Heuer”.

“Η περσινή καθυστέρηση στη σύναψη συμφωνίας για παροχή κινητήρα μας πήγε λίγο πίσω χρονικά, αλλά όλοι η ομάδα δούλεψε σκληρά στη συνέχεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είμαστε σήμερα έτοιμοι” δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Christian Horner. “Ελπίζουμε να συνεχίσουμε την πρόοδο που σημειώσαμε στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς και να ξεκινήσουμε δυναμικά τους πρώτους αγώνες φέτος”.