Ταχύτερος ο Δημοσθένους στην ε.δ.9

30

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της σημερινής τελευταίας μέρας του Ράλι Ανατολικό Σαφάρι με το Δημοσθένους να κερδίζει την ειδική διαδρομή 9 Αγίας Βαρβάρας – Δασάκι.

Οι μάχες που γίνονται είναι πραγματικά μεγάλες αλλά με την ιδιομορφία που επικρατεί καθώς μιλάμε για αγώνα ταχύτητας παρά για ράλι οι διαφορές ανάμεσα στα πληρώματα είναι στα χιλιοστά. Το παραμικρό λάθος ή μια ζημιά είναι αυτό που ίσως φέρει ανατροπή στην έκβαση του αγώνα.

Πέραν απο το νικητή του αγώνα το περσινό πρωταθλητή Δημοσθένους ο Γαλαταριώτης πέτυχε δεύτερο ταχύτερο χρόνο ακολουθούμενος από τους Ποσίδεια, Κώστα Ζήνωνος Πανίκκο Πολυκάρπου και Σταύρο Αντωνίου.

Galatariotis-CYPRUS RALLY 26-9-2015 (2430)Με το πέρας της ειδικής ο Γαλαταριώτης εξακολουθεί να είναι στην πρωτοπορία καθώς απομένει το δεύτερο πέρασμα από τις τρείς πρωίνες ειδικές με 54:49.66 σύνολο χρόνου. Στα +27.77 βρίσκεται ο Δημοσθένους και στα +50.60 ο πρωταθλητής ράλι του 2014 Σταύρος Αντωνίου. Ο Πανίκκος Πολυκάρπου υποχώρησε στην 6η θέση γενικής καθώς κάλυψε την διαφορά και πέρασε 5ος ο Κώστας Ζήνωνος. Τέταρτος παραμένει ο Μιχάλης Ποσίδειας.

Τα αποτελέσματα της ειδική διαδρομής 9

SS9

Overall After SS9

Περισσότερα σε λίγο