Αγκαλιά με τη νίκη ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας

187

Ανακατατάξεις στην δικήνητη κατηγορία μετά το πέρασμα από τον Αναλυόντα με νέο ηγέτη το Ζαχαρία Μανώλη

Μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου περάσματος από την ειδική διαδρομή στον Αναλυόντα και καθώς απομένου δυό ακόμη ειδικές για την ολοκλήρωση του αγώνα όλα δείχνουν ότι ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας είναι αγγαλιά με τη νίκη.

Στην πρώτη του φετινή συμμετοχή στο παγκύπριο πρωτάθλημα ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με τον συνοδηγό του Στέλιο Ηλία συνεχίζουν να μονοπωλού σε νίκες στις ειδικές διαδρομές. Κέρδισαν όλες τις ειδικές που έχουν γίνει έξι στο σύνολο και άνοιξαν την διαφορά από τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου στα 21 δευτερολέπτα.

Οι νικητές της πρεμιέρας φαίνεται ότι δεν μπορούν να φτάσου στο ρυθμό τους αντιπάλους τους και αρκούνται στο να τους ακολουθούν κατά πόδας βλέποντας όμως ειδική με ειδική την διαφορά τους να μεγαλώνει.

Με διαφορά που πλησιάζει τα τρία λεπτά  στην Τρίτη θέση γενικής παραμένει ο Χρίστος Δημοσθένους που ένοιξε την διαφορά του από το Παναγιώτη Γιάγκου στα 16 δευτερόλεπτα.

Για τις υπόλοιπες θέσεις έχουμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Κώστα Ζήνωνος του περσινού πρωταθλητή Πέτρου Παντελή αλλά και του Πανίκκου Πολυκάρπου καθώς τους χωρίζουν μόλις 42 δευτερόλεπτα με δυό ειδικές διαδρομές να απομένουν.

Το πρώτο πέρασμα από τον Αναλυόντα έχει φέρει ανακατατάξεις στην δικίνητη κατηγορία που έχει αποκτήσει νέο πρωτοπόρο τον Ζαχαρία Μανώλη. Ο Ζαχαρίας κινήθηκε γρηγορότερα στον Αναλυόντα με δεύτερο ταχύτερο τον Κωσταντίνο Τελεβάντο ενώ ο πρωτοπόρος της κατηγορίας Χρύσος Παντελή σημείωσε τον τρίτο χρόνο στην ειδική με αποτέλεσμα να χάσει αρκετό έδαφος και να υποχωρήσει στην Τρίτη θέση της κατηγορίας.

Πλέων επικεφαλής όπως προαναφέραμε ο Ζαχαρίας Μανώλη που είναι και στην 13η θέση γενικής με διαφορά μόλις 8 δευτερόλεπτα από τον Κωσταντίνο Τελεβάντο που είναι και στην 14η θέση γενικής. Ο Χρύσος Παντελή υποχώρησε στην 17η θέση της κατάταξης και τρίτος στην δικήνητη κατηγορία.

Από τα πληρώματα που ξεκίνησαν την σημερινή μέρα τέθηκαν εκτός μάχης η Γιάννος Ιωάννου με τον Ανδρέα Νέστωρος με το Toyota Celica GT4 και ο Κλεάνθης Έλληνας με τον Μιχαλάκη Μιχαήλ με το Mitsubishi Lancer Evo 6. Τα δυο πληρώματα έτρεχαν στην κατηγορία  RCS2 στην οποία δυό ειδικές πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα επικεφαλής είναι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου με τον Βαγγέλη Ξενοφώντος με το Subaru Impreza STi.

Χρυσόστομος Κυλίλης