Ακυρώθηκαν ειδικές του Ράλι Ανατολικό Σαφάρι

54

Η οργανωτική επιτροπή του Ράλι Ανατολικό Σαφάρι με bulletin το οποίο έχει κυκλοφορήσει ανακοινώνει στους διαγωνιζόμενους αλλά και τους φίλους του αθλήματος ότι οι προγραμματισμένες ειδικές διαδρομές του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου, 3 +6 Κάβο Γκρέκο ακυρώνεται.

Ως εκ τούτου αλλάζουν και τα χρονοδιαγράμματα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τον επίσημο πίνακα ανακοινώσεως του αγώνα που θα βρίσκεται στο αρχηγείο του αγώνα.

Στην ίδια ανακοίνωση που έχουν εκδόσει αναφέρεται ότι ο Κ. Κώστας Γεωργίου διορίζεται Πρόεδρος Αγωνοδικών σε αντικατάσταση του κ. Ντίμη Κακογιάννη.

Ο κ. Πέτρος Λαός αντικαταστεί τον κ. Κλεάνθη Κλεάνθους ως αγωνοδίκη.

Ο κ. Σωκράτης Χριστοδούλου διορίζεται ως βοηθός Τεχνικού Ελέγχου.

Ο κ. Πρόδρομος Προδρόμου αντικαθιστεί τον κ. Χρίστο Λιμνιώτη ως Σύνδεσμος Διαγωνιζομένων.

Στο bulletin 2 που βρίσκεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου www.cmf.com υπάρχουν και μια σειρά άλλων αλλαγών που έχουν σχέση με τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου με εκκίνηση και τερματισμό τον Δήμο Παραλιμνιού. Το αρχηγείο του αγώνα θα βρίσκεται στο οίκημα της ΣΕΚ Παραλιμνιού

Η εκκίνηση θα γίνει στις 14:30 από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου αύριο Σάββατο και ο τερματισμός στον ίδιο χώρο την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 14:00

Στο μεταξύ χθες κυκλοφόρησαν και συμπληρωματικοί κανονισμοί για τον αγώνα με το bulletin 3.

Θυμίζουμε ότι Αλυτάρχης του αγώνα είναι ο Τάσος Παναγή με βοηθό τον Πάμπο Ιακώβου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζομένους και στην οργανωτική επιτροπή του αγώνα για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα.