Αναγκαία διόρθωση για το Larnaca Rally Sprint

245

Σε προηγούμενο μας ρεπορταζ  για το σημερινό Larnaca Rally Sprint, 2ον αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος ταχύτητας είχαμε αναφέρει ότι από τα 21 πληρώματα που δήλωσαν αρχικά μέρος στον αγώνα έλαβαν τελικά μέρος μόνο τα 20 και δεν έλαβε μέρος ο Πέτρος Πέτρου με συνοδηγό το Νικόλα Γεωργίου.

Αυτό δεν είναι καθόλου σωστό, το εντοπίσαμε καθώς φαίνεται και από τα προσωρινά αποτελέσματα του αγώνα που είχαμε δημοσιεύση.

Οφείλουμε μια απολογία τόσο στο πλήρωμα όσο και στην Antonis & Stavros Racing Team.

https://www.facebook.com/100004079448796/videos/2077534625725832/

Οι Πέτρος Πέτρου και Νικόλας Γεωργίου ξεκίνησαν κανονικά τον αγώνα και μάλιστα κατά την διάρκεια της δοκιμαστική διαδρομής είχαν σημειώση και το καλύτερο χρόνο καθώς σταμάτησαν τα χρονόμετρα στο 1:30.911.

Στην πρώτη χρονομετρημένη τους διαδρομή σημείωσαν χρόνο 1:34.695 σύμφωνα με την χρονομέτρηση του αγώνα κάτι που σύμφωνα με το πλήρωμα δεν ήταν ορθός χρόνος και δεν συμφωνούσε με την δική τους χρονομέτρηση μέσα από το αυτοκίνητο που φαίνεται και στο πιο κάτω Video που έχει αναρτηθεί στο Facebook από τον οδηγό.

Το πλήρωμα έκανε έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες στους διοργανωτές και καθώς είδαν ότι δεν μπορούσαν να αλλάξουν κάτι δεν ξεκίνησαν την δεύτερη τους χρονομετρημένη διαδρομή και αποχώρησαν από τον αγώνα.