Ανανέωσε για ένα χρόνο στην Hyundai o Dani Sordo

16

Με ανακοίνωση της η Hyundai Motorsport αναφέρει ότι ο Ισπανός οδηγός Dani Sordo ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 36χρονος Ισπανός είναι μέλος της ομάδας της Κορέας από τότε που επανήλθε στο WRC το 2014 και πέτυχε μια δεύτερη νίκη στην σταδιοδρομία του με αυτή μετά από ένα δραματικό φινάλε στο Rally Italia Sardegna τον Ιούνιο.

Ο Sordo αναμένεται να μοιραστεί το ένα από τα i20 με τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Sébastien Loeb, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για έξι αγώνες την επόμενη σεζόν στο δεύτερο χρόνο της σύμβασης του με την Hyundai.

Θα επανέλθει στην ενεργό δράση για τον ερχόμενο αγώνα στο RallyRACC Catalunya – Rally de España (24-27 Οκτωβρίου), καθώς η Hyundai θα δώσει μάχη για να προστατεύσει το προβάδισμα που έχει για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών από την περσινή πρωταθλήτρια Toyota Gazoo Racing που θέλει να υπερασπίσει τον τίτλο της.

 “Η ομάδα έχει πραγματικά γίνει σαν μια οικογένεια για μένα, και έχουμε μοιραστεί μερικές φανταστικές στιγμές μαζί”, είπε για να συμπληρώσει.

 “Το επίκεντρο πρέπει να είναι η νίκη στη Σαρδηνία φέτος, αλλά με πολλούς ανταγωνιστικούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της αξέχαστης 1-2 στη Γερμανία στην πρώτη μας σεζόν. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και άνετος με την ομάδα, αλλά εξίσου σημαντικό αισθάνομαι τόσο ανταγωνιστικός όσο ποτέ. Έχουμε πολύ μεγάλη φιλοδοξία και είμαι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχω σε επτά αγώνες της WRC με την ομάδα το 2020.”

Ο διευθυντής της ομάδας Andrea Adamo δήλωσε ότι ο Sordo έχει δείξει αυτή τη σεζόν ότι παραμένει ένας από τους πιο ευέλικτους και ανταγωνιστικούς οδηγούς στον WRC.

“Η νίκη του στη Σαρδηνία ήταν μια εξαιρετική παράσταση, αλλά έχει δείξει το ρυθμό και τις δυνατότητές του στα περισσότερα από τα ράλι που έχει λάβει μέρος. Για τον λόγο αυτό ήταν λογική απόφαση για αυτόν να συνεχίσει με την ομάδα μας για ένα ακόμη έτος “, πρόσθεσε.