Αναπτερώνει τις ελπίδες τις Toyota WEC ο Alonso

24

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Toyota World Endurance Championship Rob Leuper μετά την ανακοίνωση του Fernando Alonso ότι διακόπτει την συνεργασία του με την McLaren παραδέχθηκε ότι δουλεύει με τον πρώην πρωταθλητής της Formula 1 που σημαίνει ότι «αναπτερώνονται οι ελπίδες» για να τον κρατήσει στην ομάδα του ο Ιάπωνας κατασκευαστής.

Ο  Fernando Alonso είχεν επιβεβαιώση τον Μάιον ότι θα μείνει μαζί με την ομάδα της Toyota στο WEC για την σεζόν 2019/2020 προκειμένου να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις με την ομάδα αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Καθώς δεν υπόγραψε ακόμη την θέση του στην ομάδα φαίνεται ότι θα την εξασφαλίσει ο Brendon Hartley.

Από την πλευρά του ο ισπανός οδηγός δήλωσε ότι είναι «100% σίγουρος» για την επιστροφή του στο μέλλων στο WEC αφού κέρδισε δυό φορές τον θρυλικό 24ώρο αγώνα του Le Mans και στέφθηκε και πρωταθλητής WEC μαζί με τους Sebastien Buemi και Kazuki Nakajima.

Σίγουρα οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ καθοριστικές για το μέλλον του ισπανού οδηγού που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τα όποια πλάνα έχει στο μυαλό του.