Ανοίγει την διαφορά ο Γαλαταριώτης

156

Σταθερά στην πρωτοπορία του Ράλι Γύρος της Κύπρου βρίσκεται ο Σίμος Γαλαταριώτης με την ολοκλήρωση του πρωινού σκέλους και των δυό ειδικών διαδρομών Ασίνου – Σπήλια και Κούρδαλι – Σπήλια.

Οι Γαλαταριώτης – Ιωάννου σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο και στις δυό ειδικές και έχουν δημιουργήσει σημαντικό προβάδισμα από τους Χρίστο Δημοσθένους και Πόλυ Κωσταντίνου που είναι στην δεύτερη θέση.

Οι Πέτρος Παντελή – Κύπρος Χριστοδούλου παραμένουν στην Τρίτη θέση ακολουθούμενη από τον Παναγιώτη Γιάγκου.

Η ειδική διαδρομή Κούρδαλι – Ασίνου ήταν καταστροφική για τους Κώστα Ζήνωνος και Φάνο Χριστοφή που τέθηκαν εκτός μάχης. Πρόβλημα στην ειδική αντιμετώπισε και ο Σταύρος Αντωνίου με τον Δημήτρη Πιερή που έχασαν πολύτιμο χρόνο και υποχώρησαν αρκετά πίσω.

Με την ολοκλήρωση του πρωινού σκέλους στην 5η θέση πέρασε ο Φοίβος Νικολάου ακολουθούμενος από τον Σοφή Ρούσο. Ο Γιώργος Νέστωρος είναι πλέον στην έβδομη θέση με τον Γιώργο Παφίτη να περνά στην 8η θέση. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν πληρώματα της δικήνητης κατηγορίας. Ο Κωσταντίνος Τελεβάντος με συνοδηγό τον Τάκη Σταύρου σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο και στις δυό ειδικές και είναι στην πρωτοπορία της κατηγορίας με τους Παναγιώτη Ξενοφώντος και Ανδρέα Ξενοφώντος να είναι στην δεύτερη θέση της κατηγορίας και συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα στην κατάταξη.

Από τα 35 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή αρχικά ξεκίνησαν το πρωί τα 26 και από αυτά παραμένουν στον αγώνα τα 23.

Τα πληρώματα μετά την ανασυγκρότηση και το ημίωρο σέρβις στους χώρους του Μακαρίου Σταδίου ξεκίνησαν να επαναλάβουν το πρωινό σκέλος και αναμένεται να τερματίσουν την σημερινή μέρα στις 5 το απόγευμα στο χώρο του Μακάριου Σταδίου στην Έγκωμη.

Αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα μπορείται να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του διοργανωτή του αγώνα του Όμιλου Φίλου Αυτοκινήτου

Περισσότερα σε λίγο.