Ανοίγει την διαφορά ο Τσουλόφτας

55

Απόλυτος κυρίαρχος της πρώτης μέρας του Ράλι Λάρνακας 2020 ήταν ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία στο VW Polo GTi R5. Σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο και στις τέσσερις ειδικές διαδρομές του αγώνα , δυο επαναλαμβανόμενες στο Πετροφάνι και Καλό Χωριό και διατηρούν προβάδισμα 13 δευτερόλεπτα από τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου που τρέχουν επίσης με VW Polo GTi R5.

Το τέλος της πρώτης μέρας βρίσκει στην Τρίτη θέση γενικής τους Χρίστο Δημοσθένους και Κώστα Παύλου με το Mitsubishi Lancer Evo9.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιάγκου με συνοδηγό τον Παναγίωτη Κυριάκου στο Hyundai i20 R5 ακολουθούμενος από τους Πανίκκο Πολυκάρπου και Κωσταντίνο Σιάλο στο  Mitsubishi Lancer Evo9.

Οι περσινοί πρωταθλητές Πέτρος Παντελή και Κύπρος Χριστοδούλου συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα με το Mitsubishi Lancer Evo Χ.

Στη μάχη της δικήνητης κατηγορίας από την αρχή είναι επικεφαλής ο Χρύσος Παντελή με τον Θωμά Θεοφάνους στο Ford Fiesta R2 με δεύτερο τον Ζαχαρία Μανώλη με τον Κώστα Ευριπίδου στο HONDA Civic EP3.

Τα δυό πληρώματα κέρδισαν από δυό ειδικές διαδρομές και η διαφορά τους είναι μόλις στα 6 δευτερόλεπτα.

Τρίτος στην κατηγορία με κίνηση στους δυό τροχούς ο Κωσταντίνος Τελεβάντος με τον Τάκη Σταύρου στο Peugeot 208 R2.

Η αυριανή μέρα που περιλαμβάνει άλλες τέσσερις ειδικές διαδρομές δυό επαναλαμβανόμενες στην Καλαβασό και Αναλυόντα προβλέπεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική για την έκβαση του αγώνα.

Χρυσόστομος Κυλίλης