Antonis & Stavros Racing Team η πιο επαγγελματική στην Κύπρο

87

Λίγους μόνο μήνες πριν από την συμπλήρωση των 30 χρόνων της Antonis & Stavros Racing Team και μερικές βδομάδες πριν από το φετινό Ράλι Κύπρος επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου μιλήσαμε με τους συντελεστές της ομάδας ενόψει και τις προετοιμασίας τους για το διεθνεί αγώνα αλλά και για το τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα και τι να απομένουμε ακόμη μέχρι το τέλος της χρονιάς.

img_2952-copyΣυνομιλήσαμε τόσο με οδηγούς της ομάδας αλλά και με τους ιδιοκτήτες της και συγκεντρώσαμε αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία. Αρχή όμως κάνουμε με την ίδια την ομάδα.

Από το 1987 όπου συστάθηκε η Αντώνης και Σταύρος έχουν ένα επιτυχημένο και πολύ αξιόλογο ταξίδι τόσο στα επαγγελματικά αλλά και τα αγωνιστηκά τμήματα των οχημάτων. Αυτό το αποδεικνύει το ευρύ και αξιόλογο πελατολόγιο τους που τους ανεβάζει στην κορυφή ως το ποιο επαγγελματικό γκαράζ στην Κύπρο.

img_2956Καθώς η ανταπόκριση τους στον πελάτη είναι άμεση και έχοντας ως ανησυχία τους την γρήγορη εξυπηρέτηση και ευθύνη τους είναι η ενημέρωση των γνώσεων τους στο τεχνολογικό τομέα και η άμεση ανταπόκριση τόσο στην Κύπρο αλλά και παγκοσμίως στη διάγνωση και επίλυση του κάθε προβλήματος για τον πελάτη προχώρησαν αρκετά μπροστά.

Αυτό βοήθησε σημαντικά να επεκταθούν και στο αγωνιστικό κομμάτι που έχουν προχωρήσει αρκετά καθώς στηρίζονται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό που αυτή είναι και η ανταμοιβή τους.

img_2948-copyΗ Antonis & Stavros Racing Team ξεκήσαν από το μηδέν αλλά με μεράκι και όρεξη για την δουλεία τους πάνω απόλα ενεπλάκηκαν στο αγωνιστικό κομμάτι μέσα στην δεκαετία του 1990 συνδιάζοντας τους δουλειά τους με το χόμπυ τους. Για πάνω από δύο δεκαετίες και μάλιστα σε όλες τις μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε αγώνες Dragster, Αναβάσεων, Ταχύτητας, Καρτ, Ράλι με μια πετυχημένη πορεία έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε Κύπρο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

img_2973Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι τα διαβόητα αυτοκίνητα της Antonis & Stavros Racing Team είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις κατηγορίες τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που απέτυχα να βρούν αντίπαλα αυτοκίνητα που μπορούσαν να ταιριάξουν με τα δικά τους.

img_2972Στην μακρόχρονη ιστορία της ομάδας προετοίμασαν αυτοκίνητα Golf MK1, Golf MK2, Golf MK3, Ford Escort MK5, Subaru Impreza, το Blue Evo, Black Evo, Ford 330 ZX, Toyota Supra, Nissan 300ZX, Mitsubishi Lancer Evolusion, που είχαν ιπποδύναμη και δυνατότητες που σήμερα για αρκετούς φαντάζου εξωπραγματικές τόσο για την Κύπρο όσο και στο εξωτερικό και το καθένα από αυτά έχει την δική του ιστορία.

Οι αγώνες στους οποίους έχει λάβει μέρος η ομάδα δεν μπορούν να προσδιοριστούν ακριβώς καθός όλο και κάτι θα ξεχαστεί αλλά ξεπερνούν αρκετές δεκάδες και έγινε αρχικά γνωστή μέσα από τους αγώνες Dragster, Carting και στη συνέχεια σε όλες τις μορφές αγώνων, αναβάσεων, ταχύτητα και Ράλι.

img_2978Στο πάλμαρε της μετρά πολλές νίκες σε αγώνες καθώς και πολλά τρόπαια αλλά και δεκάδες τίτλους σε όλες τις κατηγορίες.

Τρία συνεχή πρωταθλήματα αναβάσεων με το Αντώνη Χρίστου που είναι και ο νικητής τα τρία τελευταία χρόνια στο Pikkis Rally.  Στα αξιοθαύμαστα επιτεύγματα της ομάδας αυτή είναι η επίδοση του Σταύρου Αντωνίου το 2005 στα  Dragster που έσπασε το ρεκόρ χρόνου στην Κύπρο σε 9.2΄΄ και δυό μήνες αργότερα στην Ελλάδα το Πανευρωπαϊκο ρεκόρ με το «απίστευτο» 8.8΄΄.

Μεγάλη η συμβολή του Κώστα Γεωργίου Chips στην καθιέρωση της ομάδας.

Για αρκετά χρόνια μέλος της ομάδας στους αγώνες Ράλι αποτελούσε ο πολυπρωταθλητής οδηγός Κώστας Γεωργίου Chips που βοήθησε αφάνταστα με το γρήγορο οδήγημα του να εξελίξουμε τα αυτοκίνητα μας σωστά και χωρίς περιττά έξοδα.

antoniou-rally-pafou-26-27-3-2016-c-710Η φετινή παρουσία της ομάδας

Η Antonis & Stavros Racing Team που έχει για αρχηγό ομάδας τον Αντώνη Χρίστου για το 2016 λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα ταχύτητας με τον Νικόλα Γεωργίου Chips Junior,  Ηλία Πιερή, Δημήτρη Πιερή, Σταύρο Αντωνίου, Σκεύο Γερολέμου, Πέτρο Παύλου κ.α που έχουν την πλήρη υποστήριξη της ομάδας και όλοι αυτοί αποτελούν μια οικογένεια. Δυό αγώνες πριν το τέλος της χρονιά βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω για την εξασφάλιση του τίτλου με το Νικόλα Γεωργίου Chips Junior που θα είναι ο δεύτερος στην καριέρα του ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται και ο Ηλίας Πιερή για την ταχύτητα.

dsc_4980Η Antonis & Stavros Racing Team συμμετέχει στο πρωτάθλημα αναβάσεων με τον Αντώνη Χρίστου που έχει για συνοδηγό την θυγατέρα του Μανταλένα και με τον Σταύρο Αντωνίου με συνοδηγό το Νικόλα Γεωργίου Chips Junior αλλά και στο Πρωτάθλημα Ράλι, με δικά της πληρώματα στα οποία παρέχει υποστήριξη, Πέτρο Παύλου/ Κωσταντίνο Παύλου, Σκεύο Γερολέμου/ Μαίρη Γερολέμου, Νικόλα Γεωργίου Chips junior/ Αντώνη Χρυσοστόμου αλλά και με την Psaltis Eneos Rally Team

0261-copy-copy-copyPsaltis Eneos Rally Team

Ο Πρωταθλητής του 2014 Σταύρος Αντωνίου που είχε ως συνοδηγό τον Νικόλα Γεωργίου Chips Junior είναι ο ένας εκ των δύο οδηγών της  Psaltis Eneos Rally Team που τρέχει με συνοδηγό φέτος το Δημήτρη Πιερή και ως στόχο έχουν την κατάκτηση του φετινού τίτλου όπως και ο κάθε ένας που λαμβάνει μέρος αυτό θέλει.

0375-copy-copy-copy

Δεύτερος οδηγός στην ομάδα της Psaltis Eneos Rally Team είναι ο Πανίκκος Πολυκάρπου που τρέχει με συνοδηγό τον Winter

Η Psaltis Eneos Rally Team δημιουργήθηκε φέτος μετά από επιθυμία του κύριου χορηγού της ομάδας την Psaltis Auto Parts και είναι σε συνεργασία με την Antonis & Stavros Racing Team και αποτελούν τον πιο δυνατό συνδιασμό για την καλύτερη σύσταση της ομάδας.

autocross-koshihs-6-3-2016_1298Η Antonis & Stavros Racing Team εργάζεται με την ίδια σοβαρότητα και με το ίδιο μεράκι σε όλα τα πληρώματα που λαμβάνουν μέρος με τα χρώματα της και τυγχάνουν υποστήριξης για το όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα.

Χαίρωνται ιδιαίτερα που το άθλημα προοδεύει  και ευελπιστούν ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για το μηχανοκίνητο αθλητισμό στο τόπο μας.

Με αφορμή αυτή την αναφορά για την ομάδα θέλουν να εκφράσουν και τις ευχαριστίες του στους χορηγού τους για φέτος που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να πετύχουν όλα αυτά. Psaltis Auto Parts, ENEOS Motor Oil, Yokohama, Chips Security, Complaine, Allied Nippon, Racer Suspencion, George Weel Allaimen, Pieris Auto Body και όλους τους φίλους που είναι κοντά σε κάθε αγώνα και ο καθένας με το δικό του τρόπο συμβάλει

antoniou_5701