Απελπισμένος ο Loubet

126

Ο Pierre-Louis Loubet της ομάδας της OSCARO έχασε μια πιθανή νίκη στο πρωτάθλημα Junior Championship FIA ERC1 στο Ράλι της Αζόρες, αναγκάζοντας τον να αποσυρθεί λόγω αποτυχίας της αντλίας νερού.

Ο Loubet είχε κατακτήσει την τρίτη ταχύτερη θέση στη σημερινή  εναρκτήρια ειδική στο Graminhais όπου κέρδισε, ο Łukasz Habaj με διαφορά μόνο 8,4 δευτερόλεπτα, αλλά ένα πρόβλημα πίεσης νερού σταμάτησε το ŠKODA Fabia R5.

Είχε προσπαθήσει να επισκευάσει την βλάβη με τον συνοδηγό του Vincent Landais στο τέλος της SS11, αλλά τελείωσε ο χρόνος του μέχρι να διορθώσει το πρόβλημα και αναγκάστηκε να αποσυρθεί επιτόπου καθώς έμεινε εκτός χρόνου.

«Είναι απλά μια κακή τύχη», είπε απογοητευμένος ο Loubet. “Νομίζω ότι η παράσταση αυτή το πρωί δεν ήταν τόσο άσχημη, διότι κατά τη διάρκεια της ειδικής, είχαμε πολλούς συναγερμούς.

“Ήμασταν με λίγη έλλειψη συγκέντρωσης, οπότε ο χρόνος δεν ήταν κακός στο τέλος, προσπαθήσαμε να πάμε σιγά-σιγά εξαιτίας όλων αυτών που συνέβαιναν. Είναι έτσι, δυστυχώς.

“Ήμασταν ηγέτες στο ERC1 Junior έτσι ήταν καλό, θα έδινε εμπιστοσύνη για να κερδίσει κάτι, αλλά είναι έτσι.”

Ο Chris Ingram οδηγεί τώρα την ERC1 Junior σε ένα Toksport WRT που κατέχουν το 1-2 με τον Αλέξανδρο Τσούλοφτα. Ο Miguel Correia της ARC Sport είναι στην τρίτη θέση.

Ολοκληρώθηκε και η 13η ειδική διαδρομή και παραμένουν αυτά τα αποτελέσματα και απομένουν ακόμη δυό ειδικές για την ολοκλήρωση του αγώνα.