Αποχώρηση Nucita παρακέντηση ο Poloński στο Abarth Rally Cup

5
20 POLONSKI Dariusz, SITEK Lukasz, Rallyetechnology, Fiat Abarth 124 Rally, action during the 2019 European Rally Championship Nyiregyhaza Rally in Hungary from november 8 to 10 - Photo Gregory Lenormand / DPPI

Προβλήματα και στους δυό διεκδικητές του Abarth Rally Cup στο δραματικό αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουγγαρία.

Ο πρωτοπόρος με 8 βαθμούς διαφορά στη μάχη του τίτλου ο Ιταλός Andrea Nucita που ήταν επικεφαλής του αγώνα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πρωινό σκέλος λίγο μετά την αναχώρηση του από το χώρο εξυπηρέτησης.

 Στη συνέχεια ο  Dariusz Poloński στον αποφασιστικό γύρο της χρονιάς είχε μια παρακέντηση που τον καθυστέρησε αρκετά στην δεύτερη ειδική διαδρομή αλλά παραμένει στον αγώνα.

Το αυτοκίνητο του Nucita αν μπορεί να επιδιορθωθεί, οι κανόνες επανεκκίνησης θα του επιτρέψουν να επιστρέψει στη δράση για τη δεύτερη και τελευταία μέρα του αγώνα της Κυριακής.

Αν λάβουμε υπόψη ότι ο νικητής θα εξασφαλίσει 25 βαθμούς και ο δεύτερος 18 τότε η πλάστιγκα του τίτλου είναι προς τον ιταλό οδηγό που στο μεταξύ έχει και το πλεονέκτημα με το μέρος του ότι κέρδισε τρείς νίκες από τους πέντε αγώνες ενώ ο Πολωνός μόνο μια νίκη.