Αποκλείει το πλεονέκτημα στην πατρίδα του ο Efrén Llarena

35

Ο Efrén Llarena επιμένει ότι δεν θα έχει πλεονέκτημα για τον αγώνα επί Ισπανικού εδάφους για να διεκδικήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα Junior FIA ERC3 στο Rally Islas Canarias τον επόμενο μήνα.

Ο οδηγός που υποστηρίζεται από την Rally Team Ισπανίας τρέχει στην κατηγορία που υποστηρίζεται από την Pirelli μετά τη νίκη του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Ράλι  Αζόρες τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο, ο Llarena αναγνωρίζει ότι οι περιορισμένες γνώσεις του σχετικά με τον ολότελα ασφάλτινο αγώνα γύρω από το Λας Πάλμας στις Κανάριες Νήσους σημαίνει ότι δεν θα έχει απαραιτήτως το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

“Τεχνικά δεν είναι το δικό μου ράλι, γιατί το έκανα μόνο πέρυσι για πρώτη φορά”, δήλωσε ο Ισπανός. “Αλλά έχουμε κάποια εμπειρία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Το Rally Islas Canarias αποτελεί τον δεύτερο από τους οκτώ αγώνες του FIA ERC 2019 και θα γίνει στις 2-4 Μαΐου.

Να τονίσουμε ότι στην φετεινή εξτρατεία του ERC1 Junior τρέχει και το Κυπριακό πλήρωμα Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Αντώνης Χρυσοστόμου που τρέχουν με ένα Skoda Fabia R5 της Γερμανικής ομάδας Toksport.

Στην φωτογραφία ο Llarena απεικονίζεται με τη συνοδηγό του Sara Fernández στην απονομή των επάθλων του εναρκτήριου αγώνα στις Αζόρες.