Αρκετοί συνεργάτες της Wolf Lubricants απόλαυσαν φιλοξενεία VIP σε αγώνες WRC

52

Χωρίς καμιά αμφιβολία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι αποτελεί την κορυφή των αγώνων Ράλι και είναι αρκετό το θέαμα που προσφέρει αλλά και η προβολή που γίνεται σε αυτό από τη WRC Promoer που συνεχώς αναζητεί συνεργάτες.

Ενας από αυτούς ήταν και η Wolf Lubricants που έχει συνδέση το όνομα της και με την τελευταία ειδική διαδρομή κάθε αγώνα την Wolf Power Stage και στους 14 αγώνες που περιλαμβάνει το πρωτάθλημα.

Ο νέος συνεργάτης από μόνος του έχει φιλοξενήσει σχεδών 450 άτομα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος που έχουν απολαύσει ειδικά προγράμματα σε αγώνες στη Σουηδία, το Μεξικό, την Πορτογαλία, τη Φινλανδία και τη Γερμανία.

Η μεγαλύτερη επιχείρηση φιλοξενείας δεν έχει ακόμη έρθει, καθώς η WRC Promoter, η οποία κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, θα φιλοξενήσει περισσότερους από 300 ανθρώπους στο RallyRACC Catalunya – Rally de España  που θα γίνει 24-27 Οκτωβρίου. Από αυτούς οι 150 θα είναι VIP Lubricants.

Ο ανεξάρτητος ειδικός προμηθευτής λιπαντικών Wolf, ο συνεργάτης του WRC για την τελευταία ειδική με την οποία ολοκληρώνεται κάθε αγώνας την Wolf Power Stage στους 14 γύρους και ο τεχνικός συνεργάτης του πρωταθλήματος FIA Junior WRC, καλωσόρισε πελάτες και επισκέπτες από πολλές χώρες, όπως το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Ο Frédéric Decroix, παγκόσμιος διευθυντής μάρκετινγκ της Wolf, δήλωσε ότι τα προγράμματα Rally Discovery ήταν ένας καινοτόμος τρόπος για την ανάπτυξη προγραμμάτων συνεργασίας και δημιουργίας εκδηλώσεων φιλοξενίας με αντιπροσώπους και πελάτες και έχει δημιουργήσει «εξαιρετικά ενθουσιώδη σχόλια».

“Η συνεργασία με την WRC δημιουργεί την εξαιρετική ευκαιρία να δώσουμε στους διανομείς και τους πελάτες μας την τελική εμπειρία μάρκας Wolf κατά τη διάρκεια των αγώνων WRC”, πρόσθεσε.

Τα προγράμματα του WRC Promoter περιλαμβάνουν επισκέψεις σε διάσημες ειδικές διαδρομές σε κάθε αγώνα όπως τη Panzerplatte στη Γερμανία και την Amarante στην Πορτογαλία όπου είχαν την ευκαιρία για να παρακολουθήσουν τα αστέρια του WRC σε δράση. Οι έμπειροι οδηγοί προσχωρούν στους καλεσμένους για να τους προσφέρουν σε βάθος πληροφορίες για το πρωτάθλημα και το άθλημα.

Η φιλοξενία Stageside περιλαμβάνει τοποθεσίες προβολής κατά προτεραιότητα, μπάρμπεκιου και αναψυκτικά, με μεταφορά στις ειδικές διαδρομές από τη βάση του αγώνα. Πίσω από τις ειδικές οι επισκέψεις στην τηλεόραση WRC στο πάρκο εξυπηρέτησης είναι ένα δημοφιλές μέρος των επισκέψεων του αγώνα.

Μπορείτε να οργανώσετε μεταφορές με αεροπλάνο με ελικόπτερο, ενώ τα δείπνα εστιατορίων προγραμματίζονται κατά τη διάρκεια της νύκτας όπου οι επισκέπτες θυμίζουν για τη διασκέδαση της ημέρας. Μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν πρόσθετες δραστηριότητες, όπως συντροφικές εκδηλώσεις ράλι και εξωτερικές εμπειρίες ράλι.

“Είναι μια συναρπαστική και εντυπωσιακή εμπειρία να πηγαίνουμε στις ειδικές διαδρομές και να δούμε τα αστέρια και τα αυτοκίνητα του WRC σε δράση, είτε είσαι νεοεισερχόμενος είτε έχεις παρευρεθεί σε ράλι πρωταθλήματος”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της WRC Promoter Oliver Ciesla.

“Τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας μας προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία σε συνεργάτες όπως η Wolf Lubricants να παρουσιάσουν τη συμμετοχή τους στο WRC διασκεδάζοντας τους δικούς τους συνεργάτες και πελάτες, παρέχοντας το σημαντικό μήνυμα τους ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν».