Χατ-τρικ έκανε ο Νικόλας Γεωργίου (Chips Junior)

114

Ακάθεκτος προς την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας συνεχίζει την πορεία του ο Νικόλας Γεωργίου (Chips Junior) που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κερδίζωντας το σημερινό τρίτο αγώνα της χρονιάς που έγινε στη Λεμεσό κάνωντας και Χατ-τρικ σε ισάριθμους αγώνες.

Στην δεύτερη θέση ο Κυριάκος Ιωαννίδης ( Pepsis ) με τον υιόν του  Peprsi Junior να συμπληρώνει το βάθρον τον νικητών.

Το Ράλισπριντ Λεμεσού συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετοχών καθώς 36 συνολικά οδηγοί δήλωσαν συμμετοχή και έλαβαν μέρος στον αγώνα στον οποίο δεν έλειψαν και οι άτυχες στιγμές για κάποιους οδηγούς.

Παρά τις πολύ ψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σήμερα οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσαν μαζικά το παρών τους.

Σε μια άλλη κλάση από τους ανταγωνιστές του ο περσινός πρωταθλητής και αήττητος στους μέχρι τώρα αγώνες που έγιναν μετά από ένα εντυπωσιακό και αλάνθαστο οδήγημα του στην πρώτη χρονομετρημένη του προσπάθεια σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:54.684.

Ο χρόνος αυτός έμελλε να ήταν και ο καλύτερος της μέρας και ο μόνος σε αυτό το λεπτό που του έδωσε τη νίκη καθώς δεν χρειάστηκε να λάβει μέρος στην δεύτερη κούρσα.

Φανταστική απόδοση είχε ο Κυριάκος Ιωαννίδης Pepsi που αν και στην πρώτη προσπάθεια ήταν αρκετά αργός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:55.852 που του έδωσε την δεύτερη θέση γενικής.

Στην 2η του προσπάθεια και ο Pepsis Junior σημείωσε ένα πολύ καλό χρόνο 1:56.266 και κατέλαβε την Τρίτη θέση στη γενική κατάταξη.

Ο Δημήτρης Πιερή με το 1:56.316 που σημείωσε πλασαρίστηκε στην 4η θέση της κατάταξης ακολουθούμενος από τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα που χρονομετρήθηκε μόνο στην πρώτη κούρσα καθώς στην δεύτερη του προσπάθεια είχε ένα ατύχημα.

Στον αγώνα ήταν παρών και το φωτογραφικό επιτελείο των Pits Direct και μέσα από το φωτογραφικό υλικό που μας έχουν αποστείλει μπορείται να μπείται στο πνεύμα του αγώνα.