Χορηγός της Hyundai Motorsports στο WTCR η Liqui Moly

19

Τα λιπαντικά Liqui Moly εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχουν παρουσία στους αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού. Αυτή η παρουσία συνεχίζεται καθώς θα είναι χορηγός στο πλευρό της Hyundai Motorsports στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αυτοκινήτου Τουρισμού (WTCR).

Η εμπλοκή της  Liqui Moly ξεκίνησε αρχικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού WTCC και έπειτα, από την ίδρυσή τους το 2015, στις αγωνιστικές TCR, πάντα μαζί με την ομάδα της Engstler.

Μαζί με αυτήν η Liqui Moly κάνει τώρα το επόμενο βήμα στο παγκόσμιο κύπελλο αυτοκινήτων τουρισμού WTCR καθώς η Engstler εμφανίζεται ως ομάδα μηχανικών εργοστασίου της Hyundai. Ο Ολλανδός Nicky Catsburg, βετεράνος του WTCR, και ο Γερμανός Luca Engstler, το ταλέντο του TCR, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον τίτλο, όταν θα είναι εφικτό να ξεκινήσει η σεζόν μετά την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού που έχει προκαλέσει και αρκετές ανακατατάξεις στα διάφορα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού..

Τα δύο Hyundai i30 N TCR θα κινούνται με λάδια Liqui Moly. Πρόκειται για το Synthoil Racetech GT1 10W-60, ένα πλήρως συνθετικό λάδι το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση στην πίστα. Με τη συνεργασία με τη Hyundai, η Liqui Moly δεν αποσκοπεί μόνο στην αναγνωρισιμότητα του brand, αλλά και στην ανάπτυξη νέων πεδίων δραστηριότητας. Είναι γεγονός ότι, κατά παράδοση, η επιχείρηση επικεντρώνεται πρωτίστως στο aftermarket, δηλαδή στη διατήρηση σε καλή κατάσταση και τη συντήρηση οχημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιχείρηση χαίρει μεγαλύτερης αναγνωρισιμότητας στα συνεργεία από ό,τι στις αυτοκινητοβιομηχανίες. Με αυτήν την τελευταία ενέργεια, η Liqui Moly θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της.