Χρυσή Επέτειος για την εταιρεία ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ

Η εταιρεία συμπληρώνει φέτος τα 50 της χρόνια και το γιορτάζει με σειρά εκδηλώσεων

68

Η εταιρεία ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών  επαγγελματικής επιτυχίας, πραγματοποίησε απόψε gala dinner στο Hilton Park Hotel στη Λευκωσία. Το gala dinner ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στους συνεργάτες της εταιρείας από Κύπρο και εξωτερικό και σε αυτό παρευρέθηκαν αρκετά διευθυντικά στελέχη από μερικές από τις μεγαλύτερες independent aftermarket εταιρίες στον κόσμο.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους στην λαμπρή αυτή εκδήλωση ήταν και ο Χρυσόστομος Κυλίλης όπου εκπροσώπησε την Newsautosport.com. Εκτενέστερα από την όλη εκδήλωση και φωτογραφικό υλικό θα δημοσιεύσουμε αύριο.

Η εταιρεία αποτελεί τον μεγαλύτερο εισαγωγέα και προμηθευτή ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο. Κύρια δραστηριότητά της είναι η εισαγωγή από καινούργια ανταλλακτικά κι εξαρτήματα, ελαστικά, μπαταρίες, λιπαντικά, εργαλεία, καθώς και ο εξοπλισμός συνεργείων. Λειτουργεί δε, κυρίως, σαν εταιρεία Λιανικής Πώλησης.

Στο κέντρο ο αείμνηστος ιδρυτής της εταιρείας Χριστόφορος Καποδίστριας πλαισιομένος από τα παιδιά του Μάριο και Κωσταντίνο που διευθύνουν την
ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ που συμπληρώνει 50 χρόνια

Η ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ ιδρύθηκε το 1969 από τον αείμνηστο Χριστόφορο Καποδίστρια, ενώ εδώ και 50 ακούραστα χρόνια αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στην τοπική αγορά, με συνολικά 7 καταστήματα Πώλησης Ανταλλακτικών σε όλη την Κύπρο. 

Η εταιρεία είναι μέλος και μέτοχος του Ομίλου TEMOT International, ο οποίος αποτελεί ηγετικό και στρατηγικό οργανισμό με μετόχους και μέλη κορυφαίες εταιρείες από τον κλάδο των Ανταλλακτικών, τόσο στην Ευρώπη όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Με αφοσίωση στην ποιότητα, την αριστεία και την υπεροχή, η ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ανοδικής πορείας στην κυπριακή αγορά, χρυσή επέτειο την οποία και σκοπεύει να γιορτάσει περήφανα με σειρά εκδηλώσεων.