Δεύτερος γύρος πλαγιολίσθησης

Θέαμα και συναγωνισμός την ερχόμενη Κυριακή στην πίστα Achna Speed Way 

27

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift By Psaltis Eneos 2019 συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή με τον δεύτερο γύρο. Ο αγώνας διοργανώνεται από το Power Drift Club υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Σταθμός και για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς η πίστα Achna Speed Way, με την μόνη διαφορά ότι αυτή την φορά ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το γνωστό “Parking”. Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί με τα μονά βαθμολογημένα και ακολούθως με τις διπλές μονομαχίες, οι οποίες αναμφίβολα κεντρίζουν το ενδιαφέρων των θεατών.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Πάμπος Χαραλάμπους είναι πιο έτοιμος από ποτέ και αναμένεται να είναι εκ των διεκδικητών της πρώτης θέσης, όπως επίσης και οι Γιώργος Χριστοφόρου και ο νικητής της πρεμιέρας Νικόλας Νικόλα ο οποίος θα τρέξει με το παντοδύναμο ατμοσφαιρικό Subaru.

Η κατηγορία Semi Pro, είναι μια κατηγορία στην οποία τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο περσινός πρωταθλητής Πόλυς Κωνσταντίνου ξεκίνησε τον πρώτο αγώνα δυνατά φτάνοντας στην νίκη σε μια κατηγορία που δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, με όλους τους οδηγούς να έχουν τις δικές τους πιθανότητες στην νίκη 

Στο σχεδιαστικό κομμάτι αναμένετε να ακολουθηθεί και πάλιν η λογική του King of Europe από όπου και οι κριτές του αγώνα, με εξαιρετικά ακραίες και επιθετικές γραμμές, ψηλή ταχύτητα και μεγάλες γωνιές. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος σε κάθε αγώνα και το παραμικρό λάθος κοστίζει στη βαθμολογία του εκάστοτε οδηγού.

Χορηγός του αγώνα, όπως και του πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης είναι η εταιρία Ψάλτης ανταλλακτικά και τα λάδια ENEOS.