Διακόπηκε η Ανάβαση Πλατρών για λόγους ασφαλείας

833

Για λόγους ασφαλείας διακόπηκε η Ανάβαση Πλατρών, μετά από ένα ατυχές συμβάν και ευτυχώς χωρίς κάτι το σοβαρό ή τραυματισμούς.

Ο κόσμος που μαζεύτηκε στην περιοχή ήταν αρκετός και δυστυχώς μερικοί από αυτούς ήταν ανυπάκοη στις εντολές και υποδείξης των οργανωτών.

Από θεατές που ήταν στην περιοχή έζησαν από κοντά ένα περιστατικό όπου ο Marshall έκανε επανειλημένα παρατήρηση και συστάσεις σε ένα κύριο για το σημείο που στεκόταν.

Αυτός ήταν αμετακίνητος στη θέση του και όχι μόνο δεν υπάκουσε στις εντολές δημιούργησε και ένταση προκαλώντας και άλλους που προσπάθησαν να το πείσουν ότι ήταν πολύ άδικος με τον κριτή.

Στην τελευταία στροφή πριν τον τερματισμό της διαδρομής στο πέρασμα του ο Κώστας Κωσταντίνου όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε ένα μικρό τοίχο και να καταλήξει σε ένα δέντρο…

Στο σημείο εκείνο δυστυχώς υπήρχαν άνθρωποι με μικρά παιδιά που ευτυχώς είναι καλά που στην προσπάθεια τους να τρέξουν να απομακρυνθούν από το σημείο έπεσαν από τα σκαλιά…

ΕΥΤΥΧΩΣ είναι καλά, εγώ όμως θα ήθελα να αναφέρω με τη σειρά μου ότι ο κόσμος δεν είναι υπάκουος στις εντολές των κριτών και ιδού τα αποτελέσματα.

Δυστυχώς… με μεγάλη μου λύπη σας λέω πραγματικά είναι κρίμα τα έκσοδα που κάνουν όλοι οι οδηγοί και οι ώρες που θυσιάζουμε να πηγαίνουν χαμένες από κάποιους ανυπάκουους…

Καθώς διαφαινόταν ότι η ένταση θα μεγάλωνε οι οργανωτές του αγώνα πήραν την οδυνηρή απόφαση για οριστική διακοπή του αγώνα καθαρά για λόγους ασφάλειας των θεατών αλλά και των διαγωνιζομένων.

Οι αντιδράσεις από την ομάδα εκείνων των θεατών ήταν απαράδεκτες προς τους οργανωτές του αγώνα που φώναζαν ότι του χάλασαν την ημέρα αποκαλόντας τους μάλιστα και αχάπαρους και ανίκανους για τη διοργάνωση τέτοιου είδους αγώνων.

Αυτά ήτα ανεπίτρεπτα καθώς μερίδα θεατών που πηγαίνουν στους αγώνες δεν αντιλαμβάνονται το γεγονός ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι επικύνδινος και θέτου τόσο το δικό τους εαυτό αλλά και τους άλλους σε κίνδυνο.

Ο κόσμος που σέβεται το άθλημα χαιρέτησε την ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ να διακοπή ο αγώνας όσο δύσκολη και σκληρή μπορεί να ήταν.

Ενας μάλιστα από αυτούς τοποθετήθηκε στο Facebook αναφερνωντας χαρακτηριστικά « Δυστυχώς είμαστε μια κοινωνία με εγωκεντρικούς που πιστεύουν ότι πάντα έχουμε δίκαιο. Λυπάμαι για την κατάντια μας πραγματικά σαν θεατές»

Συμπλήρωσε την δημοσίευση του με ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους οργανωτές που διάκοψαν τον αγώνα