Δραματικό φινάλε με νικητή το Turan Frigyes

72

Τα πάνω κάτω είχαμε στην τελευταία ειδική διαδρομή του Ράλι Ουγγαρίας με το οποίο ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Ράλι της FIA. Ενας αγώνας επιβίωσης για τα πληρώματα με αρκετά δράματα και πολλές συγκινήσεις.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι τον αγώνα θα  κέρδιζε ο Alexey Lukyanuk είχε παρακέντηση ελαστικού όπως και Chris Ingram αλλά και ο Herczig Norbert. Ταχύτερος στην ειδική επιβίωσης ο Ιρλανδός Devine Callum που στο τέλος κατέλαβε το χαμηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Lukyanuk που ήταν στην πρωτοπορία του αγώνα από τα χθές το πρωί με την απώλεια χρόνου υποχώρησε στην δεύτερη θέση πίσω από τον Ούγγρο Turan Frigyes. Με το τέλος της ειδικής απλά ανάφερε «Δεν θα πώ λέξη» και έφυγε

Ο Βρετανός που δεν ήθελε να πάρει ρίσκα αναζητούσε θέση στο χαμηλότερο σκαλίι του βάθρου που θα του ήταν αρκετή για να του χαρίσει τον τίτλο. Τερμάτισε όμως στην τέταρτη θέση και δεν τολμούμε να αναφέρουμε μετά βεβαιότητα που καταλήγει ο τίτλος οδηγών καθώς πρέπει να επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα και να γίνουν οι υπολογισμοί από τους οργανωτές ώστε να έχουμε τους πρωταθλητές.

Φαίνεται με τους δικούς μας υπολογισμούς ότι ο τίτλος καταλήγει στον βρετανό οδηγό.

Περισσότερα από τον δραματικό αυτό αγώνα σε λίγο