Έχει τις αισθήσεις του και καταλαμβαίνει ο Schumacher

131

Από την προηγούμενη Δευτέρα, η γαλλική Le Parisien αποκάλυψε ότι ο Michael Schumacher πρώην πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Georges Pompidou.

Σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι υποβάλλεται σε μια ειδική θεραπεία με βλαστοκύτταρα και ότι κατάφεραν να μιλήσουν με μια από τις νοσηλεύτριες του Γερμανού πιλότου, η οποία δήλωσε πως ο Schumacher έχει την συνείδηση του. Όπως είπε:

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Schumacher γνωρίζει. Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει, έχει την συνείδησή του, έχει τις αισθήσεις του, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει».

Ο Schumacher θα φύγει σήμερα από το νοσοκομείο, επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Ελβετία, ενώ χθες το απόγευμα τον επισκέφτηκε για 45 λεπτά ο Jean Todt.

Όπως θα θυμάστε ο 50χρόνος σήμερα Schumacher,τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ενώ έκανε σκι εκτός πίστας στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Αν και φορούσε κράνος, το χτύπημα σε βράχο ήταν εξαιρετικά σοβαρό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και οι γιατροί να τον βάζουν τότε σε τεχνητό κώμα.

Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν δηλώσεις στενών φίλων και συνεργατών του Γερμανού πιλότου που αναφέρουν πως η υγεία του βελτιώνεται ολοένα και περισσότερα.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Jean Todt, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως βρέθηκε στο σπίτι του Schumacher την Ελβετία και παρακολούθησαν μαζί ένα grand prix. Η οικογένεια του δεν δίνει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, καλεί τους θαυμαστές του να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του, τονίζοντας ότι βρίσκεται “στα καλύτερα χέρια”.

ΠΗΓΗ: Le Parisien