Εφαγε λάσπη ο Dominik Brož

63

Αυτό απαιτεί το αθλητικό πνεύμα και δύο αντιπάλοι του πρωταθλήματος FIA ERC3 Junior απέδειξαν το Fair Play στο Ράλι Αζόρες, με τον Dominik Brož της ACCR  Rally Team να «τρώει» λάσπη για να βοηθήσει τον Grégoire Munster.

Τόσο ο Broz όσο και ο Munster επέστρεψαν στον αγώνα των Αζορών σήμερα μετά την αποχώρησή τους την Παρασκευή για να συναγωνιστούν και πάλι, αλλά έμειναν κολλημένοι στο ίδιο τμήμα της εδικής Vila Franca – São Bras.

“Ήμουν στην τρίτη ταχύτητα με κατεύθυνση προς τα κάτω και υπήρχε πολύ νερό, έτσι είχαμε απλώς υδροπλάνηση και είχαμε κολλήσει στην άκρη του δρόμου, μόλις ένα μέτρο μακριά από το δρόμο αλλά στον αγρό”, εξήγησε ο οδηγός της ADAC Opel Rallye Junior Grégoire Munster .

“Ήταν δύσκολο να βγούμε από αυτό το σημείο έτσι ο Dominik Brož μας βοήθησε να βγούμε από εκεί”.

Ενώ ο Munster ήταν σε θέση να πιέσει και να τελειώσει την ειδική σχεδόν πέντε λεπτά πίσω από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Efrén Llarena, ο Broz παρέμεινε κολλημένος και συνταξιούχος, με βρώμικες φόρμες σαν αναμνηστικό των περιπετειών του.

“Του έστειλα ένα μήνυμα για να τον ευχαριστήσω. Τον κάλυψα επίσης με λάσπη, γι ‘αυτό λυπάμαι πολύ γι’ αυτό », είπε ο Munster που βρίσκεται πλέον στην 8η θέση στο ERC3 Junior με τη δεύτερη εκκίνηση του στην κατηγορία.