Εγκατάλειψε ο Lukyanuk

8

Το ένα κακό φαίρνει το άλλο …αυτός ακριβώς έχει συμβεί στον Alexey Lukyanuk που τέθηκε εκτός αγώνα στο Barum Czech Rally Zlín μετά το τέλος της 8ης ειδικής διαδρομής. Δεν ήταν μόνο η παρακέντηση που αναφέραμε σε προηγούμενη μας αναφορά αποτέλεσμα αυτής ήρθε και ένας σπασμένος εμπρόσθιος σύνδεσμος που έθεσε εκτός αγώνα τον περσινό πρωταθλητή και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Ο κορυφαίος οδηγός της Saintéloc Junior ήταν ο δεύτερος γενικής και αντιμετώπιζε για τη νίκη τον Jan Kopecký της ŠKODA Motorsport, μέχρις ότου η πρόωρη αριστερή παρακέντηση καθυστέρησε την πρόοδό του στη ειδική Halenkovice.

Ο Lukyanuk είχε αρχικά πέσει στην έβδομη θέση του διπλού πρωταθλητή ERC Junior Marijan Griebel και του σημερινού υποψηφίου για τον τίτλο ERC1 Junior Simon Wagner.

Αλλά η περαιτέρω ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητο από την παρακέντηση τον ανάγκασε να αποσυρθεί στο τμήμα του δρόμου, παρά του γεγονότος ότι ο Lukyanuk και ο συνοδηγό του Alexey Arnautov εργάστηκαν σκληρά και ακούραστα για να πραγματοποιήσουν επισκευές έκτακτης ανάγκης.

“Ήταν μια αργή παρακέντηση και αποφάσισα να φτάσω στο τέλος και δεν χάσαμε πολύ χρόνο, αλλά δυστυχώς ήταν σπασμένος στην ίδια θέση με το Rally Islas Canarias”, εξήγησε ο Lukyanuk, επισημαίνοντας ότι είχε αναγκαστεί να αποχωρήσηταυτόσημα με παρόμοιο πρόβλημα που είχε στο δεύτερο γύρο της χρονιάς τον Μάιο.