Ελπίζει να αλλάξει η τύχη του στο Ράλι Κύπρος ο Norbert Herczig

31

Ο Norbert Herczig ετοιμάζεται να επανέλθει στο Ράλι Κύπρος που θα γίνει 27 με 29 Σεπτεμβρίου και ελπίζει ότι η τύχη του θα αλλάξει στο προτελευταίο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA.

Ο τέσσερεις φορές πρωταθλητής της Ουγγαρίας δεν έχει ακόμη καταλάβει μια θέση στο βάθρο μετά τις επιτυχίες του 2018 καθώς είχε μια ασχημη χρονιά φέτος.  

Ωστόσο, εντυπωσίασε στο Barum Czech Rally Zlín τον περασμένο μήνα και επιστρέφει στην Κύπρο, όπου τελείωσε στην Τρίτη θέση την τελευταία σεζόν, με τις ελπίδες για την κορυφή στο Volkswagen Polo GTI R5.

“Μέχρι αυτή τη φορά δεν είμαστε πολύ τυχεροί αυτό το χρόνο”, δήλωσε ο Herczig. “Είχαμε τεχνικά προβλήματα και μερικές φορές κάναμε και κάποιο λάθος. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε απλώς μια άψογη κούρσα στην Κύπρο χωρίς τεχνικά προβλήματα ή αγωνιστικά λάθη “.

Ο Herczig, ο οποίος πρόκειται να κάνει δοκιμές στην Κύπρο πριν από τον αγώνα, έχει υπενθυμίσει το βάθρο του στο περσινό αγώνα με αγάπη. “Απολαύσαμε όλο τον αγώνα το περασμένο έτος, αλλά αν έχω να επιλέξω ένα πράγμα από όσα επιλέγω είναι το αποτέλεσμα”, είπε. «Ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί πήραμε μια παρακέντηση στην τελευταία ειδική αλλά, ανεξάρτητα από αυτό, μπορέσαμε και είμαστε στην χαμηλότερη θέση στο βάθρο στη γενική κατάταξη».