Επανέρχεται στην αγωνιστική δράση στην Τσεχία ο Elias Lundberg

34

Ο Elias Lundberg θα επανέλθει στην πλήρη φυσική κατάσταση όταν το πρωτάθλημα Junior FIA ERC3 που υποστηρίζεται από τη Pirelli φτάσει στο αποκορύφωμά του στην Τσεχική Δημοκρατία αυτή την εβδομάδα.

Ο Σουηδός Lundberg αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Rally Roma di Capitale τον περασμένο μήνα, αφού είχε ένα παγιδευμένο νεύρο στον αριστερό του βραχίονα, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την οδήγηση του Opel ADAM R2.

“Είμαι πίσω στην καλή υγεία μετά το Rally di Roma Capitale και τόσο εγώ όσο και ο συνοδηγός μου David Arhusiander επικεντρωνόμαστε στο να τερματίσουμε την σεζόν ERC3 Junior σε υψηλή θέση “, δήλωσε ο Σουηδός Lundberg.

“Ήταν ένα τσιμπημένο νεύρο στο αριστερό μου χέρι που προκάλεσε την αποχώρηση μας στην Ιταλία, αλλά για να είμαι ειλικρινής, ήταν μια περίοδος γεμάτη προβλήματα μέχρι στιγμής. Είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι να την αφήσουμε πίσω και να ολοκληρώσουμε το έτος με ένα καλό αποτέλεσμα. Πάνω απ ‘όλα θα ήθελα να φέρω στο σπίτι ένα καλό αποτέλεσμα για τους φοβερούς μου τύπους στην ομάδα Junior της ADAC Opel Rallye να επιβραβεύουν τη σκληρή δουλειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ».

Ο Lundberg δεν έχει δοκιμάσει ακόμα τις ασφάλτινες επιφάνειες στις ειδικές του Barum Czech Rally Zlín, αλλά δεν μπορεί να περιμένει τηνεκκίνηση του αγώνα την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

“Ανυπομονώ πραγματικά για το Barum Rally Zlin”, είπε. “Είναι ένας νέος τύπος αγώνα για μένα και ο ανταγωνισμός στο ERC3 Junior θα είναι τόσο σκληρός όσο συνήθως. Θα επικεντρωθούμε στην αύξηση του ρυθμού μας στην άσφαλτο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό “.