Επέλεξε να ανοίγει τις ειδικές ο Paulo Nobre

43

Τελικά ο οδηγός από την Βραζιλία Paulo Nobre επέλεξε να ανοίγει το δρόμο για τους αντιπάλους του στο Ράλι Λιεπάγια, τον τρίτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA.

Ο Paulo Nobre ήταν ο προτελευταίο οδηγό για να επιλέξει στην διαδικασία επιλογής καθώς με βάση τα αποτελέσματα του στην κατατακτήρια ειδική σημείωσε τον 14ο χρόνο και όλοι ανέμενα να επιλέξει τη δεύτερη θέση. Αντ ‘αυτού, επέλεξε να ανοίγει το δρόμο και άφησε τον Feofanov ο οποίος ήταν P15 στα προκριματικά  να ξεκινά το έργο του καθαρισμού των ειδικών του Σαββάτου από τις χειρότερες της χωμάτινης επιφάνεια χαλικιού.

Στη συνέχεια, ο Nobre δήλωσε: “Έκανα το ίδιο πέρυσι και γιατί να αλλάξω;”

Ο Oliver Solberg, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος στην κατατακτήρια διαδρομή επέλεξε πρώος στην διαδικασία της διαλογής να ξεκινά από την P15, με τον Alexey Lukyanuk, ο οποίος ήταν δεύτερος να επιλέγει την P14 με τον Filip Mareš την P13.

Από την 3η θέση θα ξεκινά τις ειδικές ο Albert von Thurn und Taxis  ακολουθούμενος από τους Tibor Erdi Jr και Marijan Griebel.

Από την 6η θέση θα ξεκινά ο Eyvind Brynildsen  ακολουθούμενος από τον Σουηδό Mattias Adielsson και τον Vaidotas Zala. Από την 9η θέση θα ξεκινά ο Norbert Herczig  με τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Erc1jurion Chris Ingram να αρχίζει τις ειδικές από την 10η θέση.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος οδηγών του 2019 0 Łukasz Habaj  θα ξεκινά με ποιο καθαρό τοπίο από την 11η θέση ακολουθούμενος από το Λετονό Mārtiņš Sesks  που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους διεκδικητές της νίκης. Ο τόπακας οδηγός γνωρίζει τις ειδικές και ίσως να έχει και το πλεονέκτημα για τη νίκη.

Παραμείνεται συνδεδεμένοι μαζί μας για περισσότερα νέα από τον αγώνα της Λετονίας