Επιβεβαιώθηκαν οι συνομιλίες Hamilton με Ferrari

52

Τα ιταλικά ΜΜΕ αρχές Δεκεμβρίου έκαναν γνωστό πως ο βρετανός πιλότος Lewis Hamilton είχεν κάνει δύο ραντεβού μέσα στο έτος με τον πρόεδρο της FCA, John Elkan, συζητώντας το ενδεχόμενο να δούμε τον Βρετανό στην ιταλική ομάδα από το 2021, και ο CEO της Ferrari Louis Camilleri, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα σύμφωνα με το Formula1.com.

Ο Louis Camilleri πρόσθεσε πως οι δύο άνδρες δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία, αφού δεν ήταν αυτή η ουσία των επαφών που είχαν. Ήταν περισσότερο “φιλικές” συζητήσεις σε κάποιο κοινωνικό γεγονός, με τον CEO της Ferrari να δηλώνει κολακευμένος για το ενδιαφέρον του Hamilton να ντυθεί στα κόκκινα, από το 2021, αφού στα τέλη του 2020 λήγει το συμβόλαιο του Βρετανού με την Mercedes, ενώ λήγει και το συμβόλαιο του Sebastian Vettel με την Ferrari.

Σύμφωνα με τον Camilleri είναι πολύ νωρίς να παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση, αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λένε. Θα δούμε άραγε τον Lewis Hamilton στην Ferrari το 2021, χρονιά που φημολογείται πως η Mercedes θα αποχωρήσει από την Formula 1;

ΠΗΓΗ: Formula 1.com