Ετοιμος για δράση ο Tibor Érdi Jr στο Rally Islas Canarias

31

Ο Tibor Érdi Jr είναι έτοιμος να αγωνιστεί για τους 10 κορυφαίους του Rally Islas Canarias τον επόμενο μήνα, καθώς συνεχίζει τις δοκιμές για να εγκλιματιστεί στην δύναμη R5.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου ERC2 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι για δεύτερη φορά το 2018, ο Érdi Jr αναβαθμίζει την παρουσία του στο ERC1 σε ένα ŠKODA Fabia R5 με τα χρώματα της Érdi Rallye Team.

Για να προετοιμαστεί για τον ισπανικό νησιώτικο αγώνα, ο οποίο λαμβάνει χώρα από τις 2 έως τις 4 Μαΐου, ο Érdi Jr έλαβε μέρος στο πρόσφατο Credobus Eger Rallye έχοντας επίσης πραγματοποιήσει δοκιμασία σε άσφαλτο κοντά στην πόλη του Pécs.

Το ταξίδι του Eger Rallye, παράλληλα με τον νέο συνοδηγό Szabolcs Kovács, δεν ξεκίνησε αρκετά καλά λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από οδήγηση πέντε χιλιομέτρων με ένα τρυπημένο μπροστινό δεξί ελαστικό, το οποίο τον έριξε στην P16 πριν ανακάμψει για να τερματίσει στην έβδομη θέση .

Παρά την καθυστέρηση, ο Érdi Jr ήταν ικανοποιημένος. “Ο καιρός ήταν καλός, οι άνθρωποι ήταν ωραίοι, έτσι ήταν υπέροχο να αγωνιστώ στην πατρίδα μου και πάλι. Είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συνοδηγό και το αυτοκίνητο επίσης, οπότε δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την πρώτη ειδική του Rally Islas Canarias. Είναι πάντα χαρά να βρίσκεστε εκεί, γιατί η ατμόσφαιρα του ERC και του λαού του νησιού. Περιμένω μεγάλες μάχες για το βάθρο, αλλά ξέρω τα όριά μου και θα θέλαμε να τελειώσουμε στην κορυφαία δεκάδα.”

Φωτογραφία: Norbert Cseh