Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλήματος της πιστας

816

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέλιος Κυθρεωτης διαχειριστής της Achna Speedway by STS Events ανακοινώνει την επανέναρξη των αγώνων πρωταθλήματος στην πίστα με την παρουσία του κοινού.

“Χαίρομαι που οι προσπάθειες μας για να δικαιούνται να έρθουν θεατές στους αγώνες αυτοκινήτου, έπιασαν τόπο!
Μέσα από επιστολές και επαφές, καταφέραμε να πείσουμε πως δεν έχει λογική να είναι τα Mall γεμάτα κόσμο καθώς και τα μπαράκια και η πίστα να φιλοξενεί αγώνες χωρίς θεατές…
Η σημερινή ανακοίνωση του νέου διατάγματος του Υπουργού Παιδείας μας δικαιώνει. Συγκεκριμένα αναφέρει: Επιτρέπεται η διεξαγωγή αθλητικών πρωταθλημάτων στην παρουσία θεατών και η χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών παρεμφερών υποδομών. Επιτρέπεται επίσης η λειτουργία κλειστών και ανοικτών χώρων άθλησης, περιλαμβανομένων υπαίθριων και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων, καθώς και άλλων αθλημάτων, στην παρουσία θεατών και η χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών παρεμφερών υποδομών, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.
Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Time Attack, του Drift και της μοτοσικλέτας με τους επερχόμενους αγώνες στην Achna Speedway by STS Events να μπορούν πλέον να διεξαχθούν στην παρουσία θεατών.”

Χαιρετιζουμε την απόφαση του Υπουργού και ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος και την ομαλή λειτουργία των αγώνων μας.