Ευχαριστημένος από την πρόοδο του στο ERC o Sean Johnston

15
45 Sean JOHNSTON, (DEU), Alex KIHURANI, (GBR), Peugeot 208 VTi R2, Sainteloc junior team, action during the 2019 European Rally Championship ERC Liepaja rally, from may 24 to 26, at Liepaja, Lettonie - Photo Alexandre Guillaumot / DPPI

Ο Sean Johnston δήλωσε τον εαυτό του “πραγματικά, πραγματικά ευτυχισμένος” με τα “τεράστια, μαζικά βήματα” στην ανάπτυξη του στο χώμα μετά το Rally Liepāja του προηγούμενου μήνα, το 3ο γύρο της σεζόν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι.

Ο Αμερικανός Johnston τοποθετήθηκε στην P10 στην κατηγορία του στον χωμάτινο αγώνα υψηλών ταχυτήτων καθώς συνέχισε την εντυπωσιακή μετάβαση του από μια αγωνιστική ομάδα σε μια ομάδα Junior της Peugeot 208 R2.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τον αγώνα”, δήλωσε ο Johnston. “Η Saintéloc μας έδωσε ένα μεγάλο αυτοκίνητο για να συνεργαστούμε και κάναμε κάποια τεράστια, μαζικά βήματα στην ανάπτυξη μας σε χώμα”.

Ο Johnston θα μπορούσε να τερματίσει στην όγδοη θέση στην κατηγορία αλλά για μια στιγμή στην προτελευταία ειδική. “Δυστυχώς μας πήρε από τη διασκεδαστική μάχη που είχαμε για αυτές τις τελευταίες 10 θέσεις”, είπε. “Υπήρξε μια μαζική πορεία και κλώτσησε το αυτοκίνητο και στρίψαμε στη μύτη 180 μοίρες. Γύρισαμε σχεδόν μπροστά και όταν το προσγειώσαμε τρυπήσαμε το πίσω αριστερό ελαστικό. Ήταν λίγο πολύ τολμηρό, αλλά ήμασταν σε θέση να βάλουμε το ανταλλακτικό και να έχουμε καλή πορεία στην τελευταία ειδική”.

Ο Johnston και ο συνοδηγός του Alex Kuhurani θα επιστρέψουν στο καθήκον του ERC για το 76ο Ράλι Πολωνίας PZM που θα γίνει στις 28-30 Ιουνίου.