Φουριόζος ο Neuville πέρασε τρίτος

24

Ο Thierry Neuville ξεκίνησε φουριόζος την σημερινή μέρα στο ράλι Χιλής, κέρδισε την εναρκτήρια ειδική διαδρομή ήταν γρηγορότερος κατά +0,4 από τον Ott Tanak με τον Elfyn Evans να γράφει τον τρίτο ταχύτερο χρόνο.

Στην γενική κατάταξη είχαμε ανακατατάξεις με τον Ott Tanak να παραμένει επικεφαλής +27,7 από τον δεύτερο Sebastien Ogier που πλέων νοιώθει την ανάσα του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Neuville που ανέβηκε θέση κάλυψε την διαφορά από τον Latvala και είναι μόλις +1,4 πίσω. Ανοδο θέσης και για τον Sebastien Loeb που κάλυψε την διαφορά από τον Elfyn Evans και είναι πλέον πέμπτος γενικής πίσω από τον Latvala. Σημαντικό άλμα έκανε και ο Suninen που ανέβηκε έβδομος και νοιώθει καλύτερα με το αυτοκίνητο του σήμερα.

Ατυχος στάθηκε ο Kris Meeke δεν υπολόγισε σωστά τον ρυθμό του ξέφυγε και προσέκρουσε στα δέντρα τραυματίζοντας όμως το Toyota Yaris WRC. Η απώλεια χρόνου των έχει ρίξει στην 14η θέση γενικής.

Ο πρωτοπόρος του αγώνα υπολόγιζε ότι οι σημερινές συνθήκες στην ειδικήθα ήταν πιο ξηρές, αλλά το οδόστρωμα ήταν υγρό και ολισθηρό και όπως φαίνεται έτσι θα είναι καθόλη την ημέρα.

Περισσότερα σε λίγο