Για δεύτερη χρονιά στο Ράλι Κύπρος ο Orhan Avcioglu

56

Ο Orhan Avcioglu λέει ότι μια “λεπτή ισορροπία” είναι απαραίτητη για να έχει επιτυχία στο Ράλι Κύπρος που αποτελεί την συνέχεια και τον προτελευταίο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι 2019.

Ο πρώην νικητής του FIA Balkan Trophy θα τρέξει για δεύτερη φορά στο Ράλι Κύπρος που θα πραγματοποιηθεί φέτος 27-29 Σεπτεμβρίου. Μετά τον τερματισμό του στην 5η θέση γενικής στο ντεμπούτο του το 2018 με την ŠKODA Fabia R5 της Toksport WRT, ο Avcioglu θα ανταγωνιστεί φέτος σε μια Peugeot 208 R2 που θα προετοιμαστεί από την  Toksport και θα είναι προσεκτικός για τον αγώνα που βρίσκεται μπροστά του.

“Είναι πραγματικά, πραγματικά σκληρός αγώνας για το αυτοκίνητο αλλά και πραγματικά σκληρός για το σώμα λόγω της θερμότητας έτσι πρέπει να διαχειριστούμε και τα δύο”, δήλωσε ο Avcioglu. “Πρέπει να κρατήσουμε τους ηλεκτρολύτες στο σώμα μας, και να προσέξουμε το αυτοκίνητο και να προσπαθήσουμε να δούμε πού θα βρισκόμαστε στο τέλος της πρώτης ημέρας. Θα πιέσουμε τη δεύτερη μέρα, αν μπορέσουμε. Είναι ένας αγώνας με μια λεπτή ισορροπία.”

Μετά την συμμετοχή σε όλους τους αγώνες του ERC το 2018 σε ένα ŠKODA Fabia R5, τα οικονομικά προβλήματα έχουν περιορίσει τον Avcioglu να λάβει μέρος σε δύο μόνο αγώνες και σε ένα αυτοκίνητο προδιαγραφών R2. Εντούτοις, εξακολουθεί να αισθάνεται αισιόδοξος ότι θα βρεί τους πόρους για μια επιστροφή στην κορυφαία βαθμίδα του ERC το 2020.