Η Ουγγαρία θα κρίνει τίτλο και χρηματικό βραβείο για το Abarth Rally Cup

16
31 Andrea NUCITA (ITA), Bernardo DI CARO (ITA), Fiat 124 Abarth RGT, action

Ο τελευταίος αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία από τις 8 εώς της 10 Νοεμβρίου θα είναι καθοριστικός και για των πρωταθλημάτων που ακόμη δεν έχουν κριθεί.

Ανάμεσα δε σε αυτά είναι και το νεοσύστατο Abarth Rally Cup όπου οι διεκδικητές του είναι οι Andrea Nucita και Dariusz Poloński. Τους δυό αυτούς οδηγούς χωρίζει μια διαφορά μόλις οκτώ βαθμών μετά από πέντε αγώνες με τον Nucita να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έχοντας ήδη κερδίσει τρείς αγώνες.

O Ιταλός Nucita επικράτησε στους αγώνες της Λετονίας, Πολωνίας και Τσέχικης Δημοκρατίας ενώ ο Πολωνός Dariusz Poloński ήταν ο νικητής στον αγώνα της Ιταλίας. Μια νίκη σημείωσε ο Ισπανός Alberto Monari στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος στη νήσω των Αζορών.

30 Dariusz POLONSKI (POL), Lukasz SITEK (POL), Fiat 124 Abarth RGT, Rallytechnology, action during the 2019 European Rally Championship ERC Barum rally, from August 16 to 18, at Zlin, Czech Republic – Photo Gregory Lenormand / DPPI

Ο Πολωνός οδηγός είχε σταθερή απόδοση και με τους τερματισμούς στην δεύτερη θέση ακολουθεί κατά βήμα τον αντίπαλο του σε αυτή την κατηγορία.

Στο φινάλε της Ουγγαρίας πέραν από τον τίτλο στο Abarth Rally Cup θα κριθεί και ένα χρηματικό βραβείο αξίας 30.000 χιλιάδων ευρώ που θα δωθεί στον τελικό πρωταθλητή.