Η Rebellion Racing ανακοίνωσε τους οδηγούς της στο WEC

8

Τρείς εβδομάδες πριν από τον εναρκτήριο πρώτο αγώνα του WEC 2019-2020 που θα γίνει στο Silverstone η  Rebellion Racing ανακοίνωσε τους οδηγούς με τους οποίους θα λάβει μέρος.

Η 8η σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής ξεκίνησε με τα επίσημα δοκιμαστικά 23-24 Ιουλίου στην πίστα της Βαρκελώνης όπου η ομάδα είχε την ευκαιρία να κάνει περισσότερες ρυθμίσεις του πρωτότυπου Rebellion R13 – Gibson και να δοκιμάσει νέους οδηγούς.

Μετά από τις δοκιμές ανακοίνωσε επίσημα ότι η σειρά οδηγών 2019-2020 FIA WEC θα αποτελείται από τους κανονικούς Bruno Senna και Gustavo Menezes που θα πλαισιώνουνται με τον νεοφερμένο γάλλο οδηγό στην ομάδα Norman Nato.

Το τρίο των οδηγών θα αγωνιστεί στο τιμόνι του αριθ. 1 Rebellion R13 – Gibson αυτοκίνητο στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στις 4 Ώρες του Silverstone από τις 30 Αυγούστου μέχρι και την 1 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Rebellion Racing Alexandre Pesci δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σίγουροι ότι για τη νέα χρονιά θα έχουμε τον Gustavo Menezes που άφησε το ταλέντο του να μιλήσει σε αυτή την σειρά αγώνων μαζί μας. Η ομάδα είναι εξαιρετικά υπερήφανη που συμπεριλαμβάνει πάντα στις τάξεις της έναν από τους καλύτερους οδηγούς αντοχής στο πρόσωπο του Bruno Senna. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε και τον Norman Nato να μιλάει στο LMP1. Εκείνος μας εξέπληξε στις δοκιμές της Βαρκελώνης εξαλείφοντας γρήγορα την προσαρμογή του στο Rebellion R-13. Τώρα σειρά παίρνει η διοίκηση τους στο Silverstone για να ξεκινήσει να αγωνίζεται».

Η αγωνιστική χρονιά 2019-2020 του WEC FIA περιλαμβάνει 8 συνολικά αγώνες με την αρχή να γίνεται από την Βρετανία θα ακολουθήσει ένα ταξίδι από την Ιαπωνία, Κίνα, Μπαχρέιν, Βραζιλία, Αμερική, Βέλγιο και θα ολοκληρωθεί στην Γαλλία με τον θρυλικό αγώνα τις 24ώρες του Le Mans.