Η σκυτάλη στα χέρια του Teemu Suninen

54

Συναρπαστική είναι η εξέλιξη του Ράλι Σουηδίας δεύτερου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. Με την ολοκλήρωση μόλις επτά ειδικών διαδρομών είχαμε εναλλαγή στην πρωτοπορία του αγώνα τέσσερις φορές.

Νέος ηγέτης είναι ο φινλανδός Teemu Suninen με το M-sport Ford Fiesta που πήρε την σκυτάλη από τον συμπατριώτη του Jari – Mati Latvala που είναι +5.0 στην δεύτερη θέση με το Toyota Yaris.

Ο Εσθονός Ott Tanak που τέθηκε επικεφαλής με το ξεκίνημα της σημερινής μέρας με το Toyota Yaris βρίσκεται στην 3η θέση +13.0 από την κορυφή.

Στην 4η θέση βρίσκεται ο Andreas Mikkelsen ακολουθούμενος από τους Elfyn Evans, Sebastien Loeb, Kris Meeke ενώ ο ηγέτης την Πέμπτη το βράδυ Thierry Neuville βρίσκεται στην 8η θέση γενικής με τους Esappeka Lappi και Pontus Tidemand να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Ο νικητής της πρεμιέρας Sebastien Ogier κόλλησε στο χιόνι στην ειδική διαδρομή 6 και έχασε αρκετό χρόνο στο να ξεκολλήσει με την βοήθεια και των θεατών αλλά προκλήθηκε ζημιά στο αυτοκίνητο και τέθηκε εκτός μάχης