Η σύγκρουση του Neuville μέσα από φωτογραφίες

104

Το βίαιο ατύχημα που είχε ο Thierry Neuville με το συνοδηγό του Nicolae Gilsoul  στη χθεσινή μέρα του Ράλι Χιλής έχουν καταγραφεί σε μια σειρά από δραματικές φωτογραφίες που έχουν κάνει το γύρο του διαδυκτίου.

Το Hyundai i20 Coupe WRC παρασύρθηκε ευρέως στην έξοδο μιας στροφής στη ειδική διαδρομή Maria Las Cruces το Σάββατο το πρωί (SS8) και έπειτα κτύπησε σε ένα βράχο στην αριστερή του πλευρά.

Στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του και ανετράπη πολλές φορές. Τόσο ο Neuville όσο και ο Gilsoul ήταν σε θέση να αποσυρθούν από το αυτοκίνητο χωρίς βοήθεια.

Ο Neuville έλαβε ιατρική φροντίδα στην περιοχή, προτού τόσο ο ίδιος όσο και ο Gilsoul μεταφερθούν με αερομεταφορά στο νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο. 

Και οι δύο επιβεβαιώθηκε ότι είναι εντάξει στην υγεία, ωστόσο δεν θα παίξουν άλλο ρόλο στο ράλι αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς το αυτοκίνητο έπαθε αρκετές ζημιές.

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι μια επιλογή φωτογραφιών, ευγενική προσφορά του φημισμένου φωτογραφικού πρακτορείου @ World, στο wrc.com που δείχνει πόσο τυχερό είναι το πλήρωμα που κατάφερε να περπατήσει μακριά χωρίς σοβαρό τραυματισμό.