Η Unicars προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της

22

ΗH εταιρεία Unicars, πιστή στο εταιρικό της σύνθημα «Driving your stories», συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της.  Αυτή τη φορά δύο πελάτες της Unicars είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον ενδέκατο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula E που διεξήχθη το Σάββατο 22 Ιουνίου στη Βέρνη της Ελβετίας.

Audi e-tron FE05 #11 (Audi Sport ABT Schaeffler), Lucas di Grassi *** Local Caption *** Formula E, Bern E-Prix 2019

Οι Δημήτρης Πεττεμερίδης ήταν ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης των δύο εισιτηρίων για τον ελβετικό αγώνα της Formula E. Η κλήρωση έγινε κατά τη διάρκεια της «Ημέρας Αυτοκίνησης» της Unicars, μεταξύ όσων απέκτησαν το αυτοκίνητο των ονείρων τους την ημέρα εκείνη. Με αυτό τον τρόπο τα αδέλφια Δημήτρης και Παναγιώτης Πεττεμερίδης έζησαν μια μοναδική εμπειρία στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο E- village όπου στο booth της Audi είδαν το μοναδικό e-tron καθώς και το μονοθέσιο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Τους δύο τυχερούς συνόδευσε ο Διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας Κωνσταντίνος Ανανιάδης.

Audi e-tron FE05 #11 (Audi Sport ABT Schaeffler), Lucas di Grassi

Tο φινάλε του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula E θα γίνει στη Νέα Υόρκη στις 13-14 Ιουλίου σε ένα διπλό αγώνα. Εκεί όπου το Audi e-tron FE05 θα διεκδικήσει με αξιώσεις τόσο τον τίτλο των οδηγών όσο και των κατασκευαστών.

Audi PB18 e-tron

H Unicars θα συνεχίσει να οδηγεί τις εμπειρίες των πελατών της ενισχύοντας με κάθε τρόπο τη φιλοσοφία της και κάνοντας πράξη το εταιρικό της σλόγκαν ‘Driving your Stories’.