Κοιτάζει μπροστά ο Zbroja

18

Απόλυτα ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος είναι ο Tomasz Zbroja από την εμφάνιση του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA, όταν κατέλαβε την τέταρτη θέση στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία ERC3 στο 76ο Ράλι Πολωνίας PZM.

Ο Zbroja, ο πρωταθλητής του πολωνικού πρωταθλήματος 2WD, βρισκόταν στην χαμηλότερη θέση του βάθρου στην κατηγορία του με το Citroën DS3 R3T  της GO + Cars GO + Eauto Rally Team όταν μια παρακέντηση στην προτελευταία ειδική διαδρομή τον έριξε στην τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη.

Παρά την οπισθοδρομήση του, ο Zbroja ήταν ικανοποιημένος με το ρυθμό του ενάντια στους οδηγούς που λαμβάνουν μέρος στην κατηγορίας ERC3 για το κυνήγι του τίτλου παράλληλα με τον συνοδηγό του Jakub Wróbel.

“Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να συγκρίνουμε το ρυθμό μας με τους κορυφαίους Ευρωπαίους οδηγούς της δικήνητης κατηγορίας”, δήλωσε ο Zbroja. “Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει χρόνος για μας να αγωνιστούμε για βαθμούς στο ERC, δεν έχουμε συμπλέγματα σε αυτό που δείξαμε κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα. Ελπίζουμε να συμμετάσχουμε και σε άλλους γύρους του ERC στο μέλλον. “