Κορυφαίος εργοδότης η Bentley Motors

Για 8η συνεχή χρονιά εξασφαλίζει αυτή τη τιμητική διάκριση από το κορυφαίο ίδρυμα εργοδότη.

27

Η Bentley Motors για μια ακόμη χρονιά την 8η συνεχόμενη έχει ανακηρυχθεί ως κορυφαίος εργοδότης από το διεθνώς αναγνωρισμένο κορυφαίο ινστιτούτο εργοδότη, που επαίνεσε τη δέσμευση της εταιρείας για επαγγελματική ανάπτυξη και καλλιέργεια ταλέντων.

Το βραβείο είναι ο όγδοος διαδοχικός χρόνος που έχει αναγνωρίσει η Bentley και παρουσιάζεται ταυτόχρονα ότι η εταιρεία και το εργατικό δυναμικό της που αριθμοί τους 4.000 γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο την εκατονταετηρίδα της φίρμας. 

Σχολιάζοντας το επίτευγμα, ο Δρ. Astrid Fontaine, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τον Άνθρωπο, την Ψηφιοποίηση και την Πληροφορική, δήλωσε:

“Η απονομή του βραβείου Top Employer για το 2019 είναι η αναγνώριση ότι κάνουμε πρόοδο στο ταξίδι μας για να διασφαλίσουμε ότι το Bentley είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστείτε. Σε αυτό το ταξίδι στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία των εργαζομένων και να βελτιώσουμε τη διαδικασία των ανθρώπων μας. Επιδιώκουμε επιμελώς τον πολιτισμό μας και το σχέδιο για τις μελλοντικές ανάγκες της οργάνωσής μας.

“Αναζητώντας το μέλλον, ο στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε και να επιτρέψουμε τις δεξιότητες και το περιβάλλον εργασίας που θα χρειαστεί για να υποστηρίξουμε την επόμενη γενιά εμπειρογνωμόνων της Bentley, καθώς οδηγούν το δρόμο στην παροχή βιώσιμης πολυτελούς κινητικότητας”.

Η ετήσια διεθνής έρευνα, που πραγματοποιείται από το Top Employers Institute, αναγνωρίζει τους κορυφαίους εργοδότες σε όλο τον κόσμο που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώνουν συνεχώς τις διαδικασίες πρόσληψης και να καλλιεργούν και να αναπτύσσουν ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης.

Αργότερα αυτό το μήνα, η Bentley Motors θα ξεκινήσει την τελευταία της εκστρατεία πρόσληψης για τους μαθητευόμενους, καλύπτοντας πολλούς επιχειρηματικούς τομείς. Η νέα φουρνιά υπαλλήλων ξεκινώντας από το φθινόπωρο του 2019, θα ενταχθεί στους 250 ανθρώπους που βρίσκονται ήδη σε προγράμματα κατάρτισης.