Κρατήθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο οι Melegari και Bonato

79
29 Zelindo MELEGARI (ITA), Corrado BONATO (ITA), Fiat 124 Abarth RGT, action during the 2019 European Rally Championship ERC Barum rally, from August 16 to 18, at Zlin, Czech Republic - Photo Gregory Lenormand / DPPI

Ο Zelindo Melegari και ο συνοδηγός του Corrado Bonato αναρρώνουν στο νοσοκομείο μετά από την συντριβή που είχαν στην ειδική διαδρομή 4 του Barum Czech Rally Zlín νωρίτερα σήμερα.

Ξεκινώντας τον αγώνα ο πρωτοπόρος στην κατηγορία FIA ERC2 στην δεύτερη εμφάνισή τους στο Abarth Rally Cup είχε μια πολύ άσχημη στιγμή στον αγώνα. Το ιταλικό ζευγάρι μετά την σφοδρή έξοδο που είχαν νοσηλεύτηκαν αρχικά στο σημείο του ατυχήματος και μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Μετά από τραυματισμούς στους ώμους όταν έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από τον δρόμο

Ο Melegari και ο συνάδελφος του Bonato θα παραμείνουν στην εντατική φροντίδα ενώ υποβάλλονται σε συνεχή ιατρική περίθαλψη και αξιολόγηση της κατάστασης τους, αλλά είναι πλήρως συνειδητοί με το περιβάλλον και σε καλό πνεύμα.

Θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους για τη διάσωση των πληρωμάτων και του ιατρικού προσωπικού και σε όσους έχουν στείλει μηνύματα υποστήριξης.