Κυπριακά πληρώματα οι αφανείς ήρωες του αγώνα

Η αναφορά στα αποτελέσματα αφορά την πρώτη μέρα του αγώνα

155

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεκάδες είναι αυτά που τρέχουν πρώτιστα για την ικανοποίηση τους και την διάκριση αλλά και τους βαθμούς για το τοπικό πρωτάθλημα καθώς είναι και με αυξημένο συντελεστή.

Η διαδρομή που καλύπτουν ακριβώς η ίδια με τους κορυφαίου που θέλουν την διάκριση ανάλογα με το πρωτάθλημα που συμμετέχουν. Η προβολή δυστυχώς περιορισμένη τόσο από τα γραφεία τύπου αλλά και από εμάς τους ίδιου τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ.

Ο λόγος απλώς για να ασχοληθείς με τους αφανείς ήρωες του αγώνα θα πρέπει να κοπιάσεις, θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και πάνω από όλα για να είμαστε και σωστή θα πρέπει να συμπληρωθεί το πέρασμα των ειδικών και να αναρτηθούν τα επίσημα αποτελέσματα της ειδικής.

Ετσι με καθυστέρηση αναφερόμαστε σε αυτό το ρεπορταζ μας με τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας του αγώνα.

Πρώτος κύπριος και δεύτερος γενικής κατάταξης του αγώνα είναι ο Σίμος Γαλαταριώτης / Αντώνης Ιωάννου στο Skoda Fabia R5 που είναι και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο Σίμος είναι επικεφαλής και στην κατηγορία RC2  ως και στη κλάση R5.

Στην κλάση R5 ο Παναγιώτης Γιάγκου είναι 2ος με τον Αντώνη Χιλιμίντρη 3ο και το Αλέξανδρο τσουλόφτα 4ο . Αυτά τα τέσσερα πληρώματα είναι τα μόνα κυπριακά που τρέχουν με αυτοκίνηα προδιαγραφών R5

Στην δεύτερη θέση στα κυπριακά πληρώματα οι Χρίστος Δημοσθένους και Πάμπος Λαός στο Mitsubishi Lancer Evo X. Ο Δημοσθένους είναι δεύτερος στην  RC2 και πρώτος στην NR4.

Οι Κώστας Ζήνωνος / Φάνος Χριστοφή είναι στην 3η θέση της κατάταξης των κυπριακών πληρωμάτων για το τοπικό πρωτάθλημα και κατέχουν την αντίστοιχη θέση στην κατηγορία RC2 και την δεύτερη θέση στη NR4.

Στην τρίτης θέση της NR4 είναι οι Πανίκκος Πολυκάρπου / Κωσταντίνος Σιάλος που είναι με το τέλος της πρώτης μέρας στην 4η θέση της κατάταξης ακολουθούμενοι από τους Πέτρο Παντελή / Κύπρο Χριστοδούλου, Σάββα Σάββα / Ανδρέα Παπανδρέου, Μιχάλη Ποσίδεια/ Κυριάκο Δαμιανού, Παναγιώτη Γιάγκου / Κωσταντίνο Κωσταντίνου και τα αδέλφια Εγγλέζου που συμπληρώνουν την δεκάδα των κορυφαίων κυπρίων.

Οι Σταύρος Αντωνίου / Δημήτρης Πιερή και οι Κώστας Λαός / Μούκης συμπληρώνουν την 9η και 10η θέση στην NR4.

Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρων στη δικήνητη κατηγορία αλλά και στις άλλες κλάσης και γκρούπ.

Στην RC3 στην πρώτη θέση είναι οι Παναγιώτης και Ανδρέας Ξενοφώντος με τους Κ. Μαννούρη / Α. Μαννούρη και Ζαχαρία Μανώλη/ Κ. Ευριπίδου να συμπληρώνουν την τριάδα. Ο Ξενοφώντος είναι ο επικεφαλής και της R2 και ο Μαννούρης στην R3.

Στην δεύτερη θέση του γκρουπ R2 είναι ο Γιώργος Ορφανού «GSO» με συνοδηγό τον Φίλιππο Φιλιππίδη ακολουθούμενη από το Κωσταντίνο Τελεβάντο / Τάκη Σταύρου

Στην κατηγορία RC4 επικεφαλής είναι ο Κωσταντίνος Τελεβάντος με τους «Dimi» και Μαρία Μορόζοβα να είναι στη δεύτερη θέση και τους «Leo» / «Ζολι» να συμπληρώνουν την τριάδα ακολουθούμενοι από τον Γ. Λαμπριανίδη / Α. Γρηγορίου. Ο  «Dimi» και Μαρία Μορόζοβα είναι και στην πρωτοπορία του γκρουπ Α. Ο Λαμπριανίδης είναι ο πρωτοπόρος και στο γκρούπ Ν.

Τέλος την πρωτοπορία στη RCS1 βρίσκονται οι Α. Νικολάου / Α. Νικολάου και στην RCS2 η κατάταξη είναι στην πρωτοπορία Χρύσος Παντελή / Τ. Θεοφάνους με τους GSO/ φιλιππίδη να ακολουθούν. Την τριάδα συμπληρώνουν οι Οδυσσέας Οδυσσέως / Α. Νέστωρος ακολουθούμενοι από τους Γ. Νέστωρος / Γ. Καλλή και τους Λ. Μηνά / Α. Γεωργίου.

Το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι από το αρχείο μας.