Κυριάρχησε ο Ιάσωνος στην Ανάβαση Αγίας Μαρίνας

52

Τι και αν η συμμετοχές ήταν λιγοστές το θέαμα για μια ακόμη φορά ήταν μοναδικό που προσφέρθηκε στον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος Αναβάσεων by EKO που κέρδισε ο Φαίδωνας Ιάσωνος με τους Μιχάλη Σοφοκλέους και Αβραάμ Αβραάμ να συμπληρώνουν την τριάδα.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Πάφου στην γνωστή περιοχή της Αγιάς Μαρίνας Κελοκεδάρων. Συγκέντρωσε δυστυχώς μόλις 9 συμμετοχές και τελικά στον αγώνα έλαβαν μέρος 7 αυτοκίνητα.

Νικητής όπως προαναφέραμε στέφθηκε ο Φαίδωνας Ιάσωνος με το Nissan Silvia S14 της κατηγορίας RCE 2 που ήταν και ο ταχύτερος της μέρας σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1:30.654 που πέτυχε στην πρώτη του χρονομετρημένη προσπάθεια.

Η πρώτη διαδρομή ήταν αυτή που διαμόρφωσε και την τελική κατάταξη της πρώτης τριάδας

Ο Ιάσωνος έδειξε από την δοκιμαστική διαδρομή τις προθέσεις του καθώς ήταν ο ταχύτερος οδηγός από όσους έλαβαν μέρος όπως ταχύτερος ήταν και στην δεύτερη του προσπάθεια όμως ο χρόνος της πρώτης τους διαδρομής ήταν ο καλύτερος και ο ταχύτερος της μέρας.

Στην δεύτερη θέση γενικής κτάταξης βρέθηκε ο Μιχάλης Σοφοκλέους με το Mitsubishi Lancer Evo 3 της  RCE2 κατηγορίας με χρόνο 1:33.949.

Ο νικητής της πρεμιέρας ο Αβραάμ Αβραάμ με το Nissan Pulsar  της κατηγορίας RCE 1 χρονομετρήθηκε στην πρώτη του διαδρομή καθώς δεν ολοκλήρωσε την δεύτερη του προσπάθεια και ο χρόνος που πέτυχε το 1:36.277 ήταν αρκετό ώστε να του χαρίσει την 3η θέση γενικής.

Ο Χρίστος Πολυκάρπου που είχε για συνοδηγό τον Γιώργο Κάττο στο BMW M3 GT της RSC2 κέρδισε την κατηγορία του και πλασαρίστηκε στην 4η θέση γενικής με τον “Lauda” στην BMW Alpina να κατακτά την δεύτερη θέση στην κατηγορία αυτή.

Νικητής στην RSC1 αναδείχθηκε ο Στέλιος Κυθρεώτης με το Honda Civic με τον Μάριο Κωσταντινίδη με το VW Golf MKII να τερματίζει δεύτερος σε αυτή την κατηγορία.

Στον αγώνα έδωσαν το παρών τους και το φωτογραφικό επιτελείο των Pits Direct που με το φωτογραφικό υλικό που μας προμήθευσαν μας βάζουν στον πνεύμα του αγώνα.

Οι ενδιαφερόμενοι για φωτογραφίες μπορούν να αποταθούν στο τηλ. 99401690