Με 22 συμμετοχές το Limassol Rally Sprint

78

Όλα είναι έτοιμα για την επανεκκίνηση των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Κύπρο.

Συνολικά 22 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Limassol Rally Sprint που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου στην περιοχή του Ύψωνα η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού.

Πρόκειται για τον 3ον αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και πραγματοποιείται εις μνήμη του Νίκου Νέαρχου

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα με Bulletin που έχει κυκλοφορήσει και υπογράφει ο αλυτάρχης του αγώνα Ανδρέας Αυγουστής αναφέρει ότι λόγω κωλύματος του Νικόλα Ψυλλού αντικαθίστατε στην θέση του ΣυνδέσμουΔιαγωνιζομένου από τον Γιώργο Πουγιούκα.

Η κυρία Ελενα Δημητρίου αντικαθίστατε από την κυρία Στυλιάνα Πουγιούκα στην θέση της γραμματέως του αγώνα και η κυρία Ελενα Δημητρίου διορίζεται ως έφορος για Covid-19.

Παρατηρητής ΚΣΑ για τον αγώνα ορίζεται ο Γρηγόρης Κουτσουλλής και παρατηρητής ΚΣΑ για θέματα τεχνικού ελέγχου ορίζεται ο Κωσταντίνος Κοκκίνης.

Να θυμίσουμε ότι μετά από δυό αγώνες στο πρωτάθλημα ταχυτητας τους οποίους και έχει κερδίσει ο Γιώργος Πολυκάρπου βρίσκεται επικεφαλής του πρωταθλήματος με 60 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση με 43 βαθμούς είναι ο Γιάννος Ιωαννίδης ενώ 41 βαθμούς έχει ο Δημήτρης Πιερή που είναι στην Τρίτη θέση.

Την πρώτη εξάδα στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος συμπληρώνουν οι Μάριος Παναγιώτου με 36 βαθμούς και οι Κώστας και Μάριος Παύλου που έχουν από 26 βαθμούς.

Από την λίστα συμμετοχών ο μόνος που δεν έχει συμμετοχή στον αγώνα από τους πρώτους εξι την βαθμολογίας είναι ο Γιάννος Ιωαννίδης