Με αυτά τα χρώματα θα τρέχει ο Nikolay Gryazin

29

Μερικά μόνο 24ώρα απομένουν για την εκκίνηση τουBarum Czech Rally Zlín που θα γίνει 16-18 Αυγούστου και θα αποτελεί τον 6ο από τους 8ο αγώνες της φετινής χρονιάς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA.

Ο εξολοκλήρου ασφάλτινος αγώνας στην Τσεχική Δημοκρατία προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρων και προβλέπεται άκρως συναρπαστικός για την έκβαση του αλλά και καθοριστικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος που για την ολοκλήρωση του περιλαμβάνει το Ράλι Κύπρος που θα γίνει 27-29 Σεπτεμβρίου και το Ράλι Ουγγαρίας στις αρχές Νοεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα της Τσεχίας προετοιμάζοντε όσο το δυνατό καλύτερα για μια καλή εμφάνιση στον αγώνα.

Ο Ρώσσος Nikolay Gryazin περσινός πρωταθλητής στην FIA ERC1 Junior ως γνωστό πέραν από τον τίτλο ως μέρος του βραβείου του εξασφάλισε και συμμετοχή από την Eurosport Events σε δυό αγώνες της φετινής χρονιάς με αυτοκίνητο ŠKODA Fabia R5.

Λίγο πριν τον αγώνα ο Gryazin αποκάλυψε αυτό το φανταστικό Batmobile ŠKODA Fabia R5 με το οποίο θα τρέχει στην Τσεχία.

Ο κυρίως μαύρος σχεδιασμός θυμίζει το Batmobile του Bruce Wayne από τις ταινίες Batman. Θα εμφανιστεί στις ειδικές του Barum Czech Rally Zlín από τις 16 έως τις 18 Αυγούστου, όταν το ρωσικό πλήρωμα με τους Gryazin και το συνοδηγό του Yaroslav Fedorov θα είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη νίκη.